Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Ελληνικοί προορισμοί για μοναδικές φωτογραφίες

Ελληνικοί προορισμοί για μοναδικές φωτογραφίες
Η χώρα μας κρύβει απίστευτες ομορφιές στα πιο απίθανα μέρη, όπου και να κοιτάξεις, όποιο στενάκι και αν διαβείς θα βρεις κάτι που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.
Η πολυδιάστατη ομορφιά της Ελλάδας και η ποικιλομορφία των τοπίων της ελκύουν κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες από όλο τον πλανήτη, που έρχονται να απαθανατίσουν τα μαγικά της μέρη.
Το γλυκό μεσογειακό φως «χαϊδεύει» απαλά τα παραδοσιακά κτίρια των ελληνικών νησιών και χαρίζει στο φωτογραφικό φακό στιγμιότυπα απαράμιλλης ομορφιάς.
Όσοι λοιπόν έχετε προγραμματίσει ταξίδι σε πανέμορφους προορισμούς της πατρίδας μας, εφοδιαστείτε με τα βασικά: μια καλή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή που θα καταγράφει κάθε τι σας κινεί το ενδιαφέρον και μια κάρτα μνήμης μεγάλης χωρητικότητας, ώστε να κρατήσετε μαζί σας όση περισσότερη... Ελλάδα μπορείτε!

Εμείς θα σας προτείνουμε λίγα μόνο μέρη εκπληκτικής ομορφιάς, που είναι άκρως ελληνικά με όλα τα χαρακτηριστικά που θα σας κάνουν να χάσετε το μυαλό σας!
Αυτά είναι τα πιο πολυφωτογραφιζόμενα μέρη της Ελλάδας!
Σαντορίνη
Oia Santorini HDR sunset
Ίσως το πιο δημοφιλές νησί των Κυκλάδων ,αλλά και του κόσμου. Από τον παραδοσιακό οικισμό της Οίας, θα έχετε την ευκαιρία να φωτογραφίσετε την εκπληκτικότερη θέα του ηφαιστείου. Περιμένετε εκείνη τη στιγμή που το ηλιοβασίλεμα θα γίνει ένα με το μπλε της θάλασσας. Αμέσως μόλις ο ήλιος δύσει, είναι η ιδανικότερη ώρα για να δημιουργήσετε τη δική σας καρτ-ποστάλ.
Μπάλος, Κρήτη
balos crete 3
Πολλοί τη χαρακτηρίζουν ως μία από τις καλύτερες παραλίες του κόσμου και όχι άδικα. Το τοπίο είναι απλά εκπληκτικό, τα κρυστάλλινα νερά και οι αμμώδεις λωρίδες γης συνθέτουν μια χρωματική παλέτα με όλες τις αποχρώσεις του γαλάζιου. Όποια στιγμή της ημέρας και να βρεθείτε εδώ το φαινόμενο είναι μοναδικό.
Ακρόπολη, Αθήνα
110613141447-79456192
Τι να πει κανείς για αυτό το δημιούργημα; Εκπληκτικό από κάθε άποψη το Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO είναι ένα από τα πιο γνωστά αρχαιολογικά μνημεία του κόσμου. Εκατομμύρια τουρίστες έχουν φωτογραφήσει αμέτρητες φορές την Ακρόπολη από κάθε οπτική γωνία, όλες τις ώρες της ημέρας. Καλύτερη στιγμή οι πρώτες βραδινές ώρες, όταν ο φωτισμός της την κάνει να ξεχωρίζει στον Αττικό ουρανό.
Ναυάγιο, Ζάκυνθος
navagio001
Το διασημότερο ναυάγιο της Ελλάδας. Το μισοθαμμένο στην άμμο ναυάγιο μοιάζει λες και έχει βγει από παλιά νουβέλα. Φωτογραφήστε ιδανικά την παραλία μεσημέρι και από ψηλά, προτού το πλοίο «βυθιστεί» ξανά στη σκιά του βράχου, όταν η αντίθεση με τα γαλαζοπράσινα νερά είναι εκπληκτική.
Σούνιο, Αθήνα
panselhnos-soynio
Ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ελλάδας, το ιερό του Σουνίου με το φημισμένο ναό του Ποσειδώνα. Τόσο το μεσημέρι όσο και το απόγευμα μπορείτε να κάνετε εξαιρετικές λήψεις που ανταποκρίνονται επάξια στην ομορφιά του τοπίου.

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου