Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού για αύριο Παρασκευή

Διαβάστε αναλυτικά τι καιρό θα κάνει από αύριο μέχρι και την επόμενη Τετάρτη
Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός αύριο Παρασκευή (07-11-2014) από το μεσημέρι στη δυτική Ελλάδα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες μέχρι τη νύχτα θα επεκταθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.


Πιο συγκεκριμένα:

1. Αύριο Παρασκευή (07-11-2014) από το μεσημέρι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και τη δυτική ηπειρωτική χώρα, οι οποίες σταδιακά μέχρι τη νύχτα θα επεκταθούν στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την υπόλοιπη Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, την υπόλοιπη Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.


2. Το Σάββατο (08-11-14) ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε ολόκληρη τη χώρα αλλά σταδιακά θα ασθενήσουν πρώτα στα δυτικά και μέχρι αργά τη νύχτα στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές.

3. Την Κυριακή (09-11-2014) είναι πιθανό οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες να διατηρηθούν μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Διαβάστε αναλυτικά τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ημέρες


Σάββατο 08-11-2014

Καιρός: σε ολόκληρη τη χώρα βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Τα φαινόμενα σταδιακά θα ασθενήσουν πρώτα στα δυτικά και μέχρι αργά τη νύχτα στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και πιθανόν τοπικά 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές.

Κυριακή 09-11-2014

Καιρός: στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν ισχυρές με σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διαρκείας αλλά και διαστήματα βελτίωσης.
Άνεμοι: στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Δευτέρα 10-11-2014 και Τρίτη 11-11-2014

Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα ανατολικά και νότια με πιθανότητα ασθενών βροχών. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.

Τετάρτη 12-11-2014

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά.
Άνεμοι: στα δυτικά νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου