Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Το UFO στο βυθό της Βαλτικής Θάλασσας διακόπτει τον ηλεκτρισμό όταν οι δύτες το πλησιάσουν σε απόσταση 200μ

Οι δύτες που εξερευνούν το αντικείμενο «σχήματος UFO» στο βυθό της Βαλτικής Θάλασσας λένε ότι ο εξοπλισμός τους σταματάει να λειτουργεί όταν πλησιάζουν σε απόσταση 200 μέτρων από το αντικείμενο.


Ο επαγγελματίας δύτης Stefan Hogerborn, μέρος της ομάδας Ocean X η οποία ερευνά την ανωμαλία, είπε ότι κάποιες από τις κάμερες τις ομάδας και τα δορυφορικά τηλέφωνα αρνούνται να δουλέψουν, όταν είναι ακριβώς πάνω από το αντικείμενο και μπορούν να λειτουργήσουν μόνο από τη στιγμή που φεύγουν μακριά. Συγκεκριμένα ανέφερε:
"Οτιδήποτε ηλεκτρικό εκεί έξω και το δορυφορικό τηλέφωνο, επίσης, σταμάτησε να λειτουργεί όταν ήμασταν πάνω από το αντικείμενο. Και στη συνέχεια, όταν φτάσαμε μακριά περίπου 200 μέτρα, ενεργοποιήθηκε και πάλι και όταν γυρίσαμε πίσω, πάνω από το αντικείμενο, δεν λειτουργούσε πάλι".

Βαριά τροχιά σύγκρουσης: Η σουηδική καταδυτική ομάδα σημείωσε μια πορεία 320 μέτρων περίπου που χάραξε στον βυθό, «διάδρομο» που οδηγεί μέχρι το αντικείμενο, υπονοώντας ότι γλίστρησε κατά μήκος της διαδρομής πριν σταματήσει, αλλά δεν υπάρχουν αληθινές ξεκάθαρες απαντήσεις σε αυτό.

Ο δύτης Peter Lindberg, δήλωσε: "Έχουμε βιώσει πράγματα που πραγματικά δεν μπορούμε να εξηγήσουμε και είμαι ο πιο δύσπιστος της ομάδας όσον αφορά αυτές τις διαφορετικές θεωρίες".

Και συνεχίζει...

"Ήμουν προετοιμασμένος μόνο για να βρω μια πέτρα ή βράχο ή προεξοχή ή σωρός από λάσπη, αλλά δεν ήταν τίποτα σαν αυτό, έτσι για μένα ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία το ομολογώ".

Το μέλος Dennis Asberg, δήλωσε: "Είμαι 100% πεπεισμένος και σίγουρος ότι έχουμε βρει κάτι που είναι πολύ, πολύ, πολύ μοναδικό".

"Είναι ένας μετεωρίτης ή ένας αστεροειδής; Ή ένα ηφαίστειο; Ή μια βάση από ας πούμε, ένα UBoat από τον Ψυχρό Πόλεμο, που έχει κατασκευαστεί και τοποθετηθεί εκεί; Ή είναι UFO;

Λοιπόν, ειλικρινά, αυτό πρέπει να είναι κάτι".

Τα αποσπάσματα αυτά αναφέρθηκαν για πρώτη φορά στο NDTV. H DailyMail επίσης προσέγγισε την ομάδα Ocean X για διευκρινίσεις.

Δείτε επίσης:



Η ομάδα όντως τράβηξε μερικές φωτογραφίες, όπως αυτοί οι καλυμμένοι από άμμο βράχοι που περικλείουν μια τρύπα σε σχήμα αυγού που πήγε στο αντικείμενο στο κέντρο της και δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει οποιοδήποτε από αυτό .

Διευκρίνιση: Οι δύτες έκαναν την ανακάλυψη του σόναρ τους δημόσια, αλλά περίμεναν ένα χρόνο για να κάνουν την κατάδυση, επειδή έπρεπε να συγκεντρώσουν επαρκή χρηματοδότηση.

Σημείο προσγείωσης: Οι ακριβείς συντεταγμένες του αντικειμένου δεν έχουν δημοσιευτεί, αλλά επιβεβαιώνεται ότι είναι κάπου στο κάτω μέρος του κόλπου Botnia στη Βαλτική Θάλασσα μεταξύ της Φινλανδίας και της Σουηδίας.

Το αντικείμενο βρέθηκε για πρώτη φορά τον Μάιο του 2011, αλλά λόγω έλλειψης χρηματοδότησης και κακής χρονικής στιγμής, δεν μπορούσαν να στείλουν μια ομάδα μαζί για να δουν από μόνοι τους -ακριβώς το παράξενο, μεταλλικό περίγραμμα και το παρόμοιο με σχήμα δίσκου αντικείμενο για 200 μέτρα μακριά.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, η ομάδα είδε ένα μονοπάτι 320 μέτρων που περιγράφεται ως «ένας διάδρομος ή ένα κατηφορικό μονοπάτι στο βυθό της θάλασσας με το αντικείμενο στο τέλος του».

Η εικόνα του σόναρ του αγνώστων στοιχείων αντικειμένου μοιάζει με το φημισμένο σκάφος του Star Wars το Millennium Falcon.

Όπως ήταν πριν από την πρόσφατη κατάδυση, η ιστορία πίσω από το αντικείμενο είναι μια εικασία, από ένα "βύσμα στον εσωτερικό κόσμο" στο σκάφος Millennium Falcon από το Star Wars.

Ενώ η ομάδα του Ocean Explorer είναι δικαιολογημένα ενθουσιασμένη για το δυνητικά γήινης σύγκρουσης εύρημα τους, άλλοι είναι ελαφρώς πιο επιφυλακτικοί και αμφισβητούν την ορθότητα της τεχνολογίας σόναρ.

Στο παρελθόν, η τεχνολογία αυτή έχει μπερδέψει ξένα αντικείμενα με ασυνήθιστα, αλλά φυσικά πετρώματα.

Μέρος του προβλήματος που αντιμετωπίζουν είναι ότι δεν έχουν τρόπο να πουν τι είναι μέσα στον υποτιθέμενο κύλινδρο, αν είναι γεμάτος με χρυσό και πλούτη, ή κάποιο είδος πηγής ενέργειας, ή απλά παλιά ιζηματογενή σωματίδια.

Η Βαλτική Θάλασσα είναι ένας θησαυρός για τους κυνηγούς ναυαγίων. Περίπου 100.000 αντικείμενα πιστεύεται ότι βρίσκονται στο βυθό της κρύας θάλασσας.

Η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα υποβρύχιο που ελπίζει ότι θα προσελκύσει τουρίστες και υποψήφιους κυνηγούς ναυαγίων που θα πληρώσουν για να πάνε ένα ταξίδι κάτω στο βυθό της Βαλτικής Θάλασσας για να το δουν μόνοι τους.

Οι εικόνες σονάρ της ομάδας Ocean Explorer δείχνουν ότι το αντικείμενο είναι ένας τεράστιος κύλινδρος με διάμετρο 60 μέτρων και μια ουρά μήκους 400 μέτρων. Ένα παρόμοιο αντικείμενο σε σχήμα δίσκου βρέθηκε επίσης περίπου 200 μέτρα μακριά.



Άγνωστης Ταυτότητας Αντικείμενο: Οι δύτες του ναυαγίου είναι εντελώς μπερδεμένοι με το περίεργο σε σχήμα αντικείμενο που βρέθηκε στο βυθό της Βαλτικής Θάλασσας.


Τουριστικά ταξίδια: Ο δύτης Peter Lindberg ελπίζει να πηγαίνει τουρίστες στο βυθό με αυτό το υποβρύχιο για να δουν το αντικείμενο.

Συγγραφή-Επιμέλεια-Μετάφραση και Απόδοση κειμένων Αόρατα Γεγονότα
Αναφορές:

  1. http://english.ntdtv.com/ntdtv_en/news_europe/2012-06-20/mysterious-baltic-sea-object-raises-more-questions-.html
  2. http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2164912/UFO-the-Baltic-Sea-cuts-electrical-equipment-divers-200m.html
ΠΗΓΗ aorata-gegonota

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου