Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Η χώρα υπό την κυριαρχία ενός τσούρμου χαρτογιακάδων - Μες στη χλιδή αποφασίζουν πώς θα "σφάξουν" τους Έλληνες

20 ΑΝΔΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Η ΒΕΛΚΟΥΛΕΣΚΟΥ - 60.000 ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΑΡΤΕΤΟΥ


Ένα τσούρμο χαρτογιακάδες από τις Βρυξέλλες και το ΔΝΤ έχουν κάνει κατάληψη στη χώρα με την ανοχή της κυβέρνησης της Αριστεράς. Αξιώνουν δεκάδες άνδρες για την ασφάλεια τους, πολυτελή οχήματα για τις μετακινήσεις τους, χλιδάτη διαμονή και πλούσια γεύματα. Και για όλα αυτά, το λογαριασμό πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες για τους οποίους οι εκπρόσωποι των δανειστών ράβουν νέο «κοστούμι».
 
Ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο; Η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα που έλεγε ότι θα διώξει την τρόικα αλλά τελικά αντί για τρεις μας ήρθαν τέσσερις; Που προεκλογικά έλεγε ότι θα σκίσει τα μνημόνια, αλλά προχθές υποστήριξε πώς ποτέ δεν είπε κάτι τέτοιο; Πώς άλλωστε να το πει όταν ο ίδιος υπογράφει το πιο σκληρό μνημόνιο.
 
Είκοσι άνδρες ασφάλεια δεν έχει ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Πώς είναι δυνατόν να παρέχονται στην εκπρόσωπο του ΔΝΤ Ντέλια Βελκουλέσκου; Σε έναν υπάλληλο που έρχεται στην Ελλάδα να ζητήσει μειώσεις μισθών και συντάξεων, νέους φόρους, να επιβάλει τη λιτότητα, τη φτώχια και την εξαθλίωση.
 
Κι όμως η κυβέρνηση δέχεται να κλείνουν οι δρόμοι για να περάσει η αφεντιά της, απογειώνει ελικόπτερα και στέλνει άνδρες της ΕΚΑΜ για την ασφάλεια της, διαθέτει λιμουζίνες να την πηγαίνουν από το Hilton στο υπουργείο Οικονομικών ή όπου αλλού διατάξει. Μήπως να της κάνουμε και τίποτα άλλο…
 
Αυτά τα πράγματα γίνονται μόνο σε χώρες-αποικίες. Και όπως φαίνεται η κυβέρνηση, όπως οι προηγούμενες, έχει στόχο να μετατρέψει την Ελλάδα σε αποικία. Δεν εξηγείται διαφορετικά πώς τι στιγμή που οι Έλληνες δεν έχουν να φάνε, ξοδεύονται 60.000 ευρώ την ημέρα για την παραμονή των αποστολών των δανειστών στη χώρα.
 
Η διαμονή των περίπου 54 «τροικανών» έχει εξασφαλιστεί σε πολυτελή ξενοδοχεία, καθότι θεωρούνται υψηλόβαθμα στελέχη. Tο Hilton έχει μετατραπεί σε φρούριο, καθώς εκεί έχουν κλειστεί τα πρώτα δωμάτια. Δεν είναι ακόμη βέβαιο αν στο ίδιο ξενοδοχείο θα καταλύσουν και οι τέσσερις επικεφαλής (Κοστέλο, Ρέφερ, Τζαμαρόλι και Βελκουλέσκου).
 
Υπολογίζεται ότι μόνο η διαμονή των τεχνικών κλιμακίων θα ξεπεράσει τις 28.000 ευρώ την ημέρα, αφού ένα καθωσπρέπει δωμάτιο στα πεντάστερα ξενοδοχεία της Αθήνας φθάνει στα 500 ευρώ η διανυκτέρευση. Τα ακριβή καταλύματα και οι χώροι εργασίας δεν αποκαλύπτονται για λόγους ασφαλείας.
 
Για τη φύλαξη των στελεχών έχει κινητοποιηθεί μεγάλος αριθμός αστυνομικών. Σώμα 750 αστυνομικών (250 ανά βάρδια, τρεις βάρδιες το 24ωρο) έχει αναλάβει την ασφάλειά τους. Ένα ολόκληρο δίκτυο με στελέχη Αστυνομίας, Τροχαίας, ΜΑΤ, Αντιτρομοκρατικής και της ΕΚΑΜ, με τον απαραίτητο εξοπλισμό σε μέσα (ελικόπτερα και οχήματα) επιτηρούν τις κινήσεις των εκλεκτών των Βρυξελλών και του ΔΝΤ. 
 
Παράλληλα πλήθος μυστικών αστυνομικών βρίσκεται επί ποδός. Μόνο η μισθοδοσία τους αγγίζει τα 25.000 ευρώ την ημέρα.
 
Ακόμη 10.000 ευρώ την ημέρα θα στοιχίζουν διατροφή, μετακινήσεις και διάφορες μισθώσεις. Προβλέπονται δύο γεύματα σε καλά εστιατόρια. Για τις μετακινήσεις τους έχει επιστρατευθεί στόλος μεταφορικών μέσων, που απαιτούν καύσιμα και προσωπικό (οδηγούς). 
 
Το κόστος των χώρων εργασίας που θα τους παραχωρηθούν (από την Τράπεζα της Ελλάδος και άλλους κρατικούς φορείς στο κέντρο της Αθήνας) βαρύνει το ελληνικό κράτος, ακόμα και αν χρειαστεί να μισθωθούν και ιδιωτικοί χώροι, όπως στην περίπτωση της τρόικας, που είχε νοικιάσει γραφεία σε κτίριο της Πανεπιστημίου.
 
Ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, που δεν φημίζεται για την εκρηκτικότητα του, κατά τις διαπραγματεύσεις για την υπογραφή του μνημονίου αναγκάστηκε να πετάξει στη Ρουμάνα Βελκουλέσκου μία καρέκλα για να ηρεμήσει και να ρίξει τους τόνους. Εμείς εδώ τις κάνουμε τεμενάδες… 
 
Ως πότε θα ανεχόμαστε τους υπαλλήλους των funds και των Γερμανών να συμπεριφέρονται σαν κατακτητές στην ίδια μας τη χώρα και να καθορίζουν τις δικές μας τύχες και το μέλλον των παιδιών μας. 
 
Η κυβέρνηση εξελέγη με εντολή να βάλει ένα τέλος σε αυτόν τον κατήφορο. Φαίνεται όμως πώς έχει διολισθήσει στο δρόμο της υπακοής προς τους δανειστές, τσαλαπατώντας την υπερηφάνεια του ελληνικού λαού. Το για πόσο μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση είναι άγνωστο. 
 
Ο ίδιος ο κ. Τσίπρας έχει πει να φοβάστε έναν λαό που πληγώνεται η υπερηφάνεια του…  
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
 ΠΗΓΗ defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου