Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

«ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ» ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ… ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ALEXANDER
Δείτε το
αρχικό δημοσίευμα της Hürriyet 
                     ΕΔΩ

 Του Νίκου Χειλαδάκη
Από το nikosxeiladakis
 
Οι παράνομοι μετανάστες που θα συνεχίσουν κατά δεκάδες χιλιάδες να έρχονται στην Ελλάδα καθώς κάνεις δεν έχει την διάθεση να τους ελέγξει, οργανώνονται σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα και πλέον θα έχουν προγραμματισμένη την μετάβαση τους στα ελληνικά νησιά και στην Δ. Θράκη.

Όπως αναφέρεται τα «γκρουπ» που θα έρχονται από την Κωνσταντινούπολη θα είναι οργανωμένα και θα έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για την απρόσκοπτη είσοδο τους στο ελληνικό έδαφος με ειδικά ναυλωμένο πούλμαν.
Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι πως όπως αναφέρεται, κυκλοφορούν ουσιαστικά «τουριστικοί οδηγοί» που καθοδηγούν τους παράνομους μετανάστες στο ποιο νησί θα πρέπει να επιλέξουν για την μετάβαση τους στην Ελλάδα, αναλόγως της περιοχής που έχουν σταθμεύσει.
Έτσι όσοι έφτασαν στο Αϊβαλή ,το νησί επιλογής είναι η Λέσβος. Συγκεκριμένα στα λιμανάκια Küçükkuyu και Babakale έχουν στηθεί κατασκηνώσεις για προώθηση στην Λέσβο. Επίσης από τα λιμάνια Dikili και Ayvacık προορίζονται για την νήσο Λέσβο.
Όσοι έχουν φτάσει στο Mordoğan- Karaburun, μεγάλο σημείο συγκέντρωσης παρανόμων μεταναστών, προορίζονται για την νήσο Χίο.
Όσοι συγκεντρώνονται στο γνωστό επίσης λιμάνι της Φώκαιας, (Foça), θα περάσουν σύμφωνα με τις οδηγίες στην Λέσβο.
Όσοι έχουν συγκεντρωθεί στο λιμάνι τους Çezme, που απέχει μόνο 4,2 χιλιόμετρα από την Χίο, είναι φυσικό να προορίζονται για την νήσο Χίο. Επίσης από τις γειτονικές περιοχές, Çiftlikköy, Pırlanta, Plajı, Altınkum, έχουν προορισμό την Χίο.
Πιο νότια από το Seferihisar έχουν προορισμό την νήσο Σάμο.
Από το Özdere και Ahmetbeyli επίσης έχουν προορισμό την νήσο Σάμο.
Από το γνωστό θέρετρο του Kuşadası έχουν επίσης προορισμό την Σάμο.
Από το λιμάνι Didim, (Δίδυμα), θα πρέπει να πάνε στην νήσο Λέρο σύμφωνα με τις τουρκικές οδηγίες.
Από το μεγάλο τουρκικό τουριστικό θέρετρα το Bodrum και από τις γειτονικές περιοχές, Kadıkalesı, Turgutreis, Hüseyin Feneri, Akyarlar, Karaincir, Aspat, Bağla, Kargı, Yahşi, Gümbet, Ortakent, όπου συγκεντρώνεται μεγάλος όγκος παράνομων μεταναστών έχουν προορισμό τις νήσους, Κω, Λέρο και Κάλυμνο. Ειδικά τους θερινούς μήνες στην περιοχή αυτή παρατηρείται οργασμός προώθησης παράνομων μεταναστών στα ελληνικά νησιά.
Τέλος από την Datça περνούν στην απέναντι νήσο της Σύμης.
Hoşgeldiniz λοιπόν σε όλους αυτούς και Αντίο Ελλάδα. Καλώς ήρθες Ελλαδιστάν, προς δόξα της αδιαφορίας των Νεοελλήνων κυβερνητών.
Και εις ανώτερα!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου