Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Έγκλημα στην Καλλιθέα: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις - Πώς βρέθηκε το πτώμα στον καταψύκτη

ΔΕΜΕΝΟΣ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ Ο ΕΞΗΝΤΑΧΡΟΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ - ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ

Συγκλονίζει το πανελλήνιο το άγριο έγκλημα στην Καλλιθέα με θύμα έναν 65χρονο άνδρα. 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πτώμα που ανήκει σε 65χρονο Έλληνα βρέθηκε μέσα σε καταψύκτη - μπαούλο, σε διαμέρισμα στην οδό Ευαγγελιστρίας στην Καλλιθέα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα εντοπίστηκε στον καταψύκτη που βρίσκεται στο σαλόνι του διαμερίσματος, σε εμβρυακή στάση, δεμένο χειροπόδαρα και με μονωτική ταινία στο στόμα.

Σημειώνεται, ότι ο αδερφός του 65χρονου είχε δηλώσει την εξαφάνισή του στην αστυνομία πριν από περίπου ένα χρόνο.
Ο ρόλος της Βουλγάρας
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο διαμέρισμα του 65χρονου διέμενε μια μεσήλικη οικιακή βοηθός από τη Βουλγαρία, η οποία έχει επιστρέψει στη χώρα της μαζί με το γιο της ένα χρόνο πριν, δηλαδή όσο καιρό βρίσκεται το πτώμα στον καταψύκτη.
Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η οικιακή βοηθός να σκότωσε τον άτυχο άνδρα, να τον έβαλε στην κατάψυξη για να χαθούν τα ίχνη του και έφυγε για τη Βουλγαρία μαζί με το γιο της.
Το πτώμα του άνδρα βρήκε δικαστικός επιμελητής, όταν πήγε να παραδώσει ένα ένταλμα κατάσχεσης στην οικιακή βοηθό που είχε δηλώσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα ως τόπο κατοικίας της.
Ο δικαστικός επιμελητής, σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκε την πόρτα ανοιχτή και μπήκε στο διαμέρισμα, όπου και ανακάλυψε το μακάβριο εύρημα.
Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία και έφτασε στο σημείο σε λίγα λεπτά.

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου