Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

«Θρίλερ» με τις περιπολίες της τουρκικής ακτοφυλακής στα ελληνικά νησιά

Τη στιγμή που πηγές του Λιμενικού Σώματος δεν επιβεβαιώνουν πληροφορίες για εν εξελίξει επιχείρηση της τουρκικής ακτοφυλακής περιμετρικά της Ψερίμου, η εφημερίδα «Χουριέτ» δημοσιεύει αναφορές σε ελληνικά ΜΜΕ που έκαναν λόγο ότι κάτοικοι του νησιού είδαν εκεί άγνωστους ένστολους ή κι άκουσαν πυροβολισμούς.
Μάλιστα, η τουρκική εφημερίδα έχει αναρτήσει και μια φωτογραφία, όπου απεικονίζεται τουρκικό σκάφος, το οποίο φέρεται να περιπολεί στ’ ανοιχτά του νησιού, αναζητώντας στρατιωτικούς που συμμετείχαν στο αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου και οι οποίοι φέρονται να έχουν διαφύγει σε ελληνικά νησιά, με σκοπό να γλιτώσουν από το καθεστώς Ερντογάν.
Εξάλλου, η «Χουριέτ» αναφέρεται στις μαρτυρίες Ελλήνων κατοίκων του νησιού, οι οποίοι υποστήριξαν ότι είδαν άγνωστους ένστολους κι ότι άκουσαν πυροβολισμούς.
HURRIYET2
Σημειώνεται πως από την Τρίτη (26/07/2016) υπήρξαν μαρτυρίες που έλεγαν ότι οι Τούρκοι ψάχνουν να βρουν τους κομάντος που δραπέτευσαν από την Τουρκία μετά την λήξη του πραξικοπήματος, προφανώς φοβούμενοι για την ίδια τους τη ζωή.
Ωστόσο, μέχρι και αυτή την ώρα, οι μαρτυρίες αυτές δεν έχουν επιβεβαιωθεί.
Διαβάστε εδώ τι δήλωσε υψηλόβαθμό στέλεχος του ΓΕΕΘΑ στο Newsbomb.gr

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου