Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Παρ'ολίγον τραγωδία με τουριστικό πούλμαν στην Περιμετρική Πατρών στην Οβρυά - Με πουλμανάκια της Ολυμπίας Οδού οι μαθητές στο ξενοδοχείο τους - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Από το thebest

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 19.50:


Η φωτιά που εκδηλώθηκε στις 18.30 το απόγευμα σε τουριστικό λεωφορείο με μαθητές από την Αθήνα, έχει σβήσει όπως μας ενημέρωσαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Οι 67 μαθητές και οι 4 συνοδοί καθηγητές τους επιβιβάστηκαν σε πουλμανάκια της Ολυμπίας Οδού και μεταφέρθηκαν στο ξενοδοχείο τους.
Μόνον ο οδηγός του διόροφου λεωφορείου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο οδηγός του οχήματος μόλις αντιλήφθηκε τον καπνό και τη φωτιά, φρόντισε να ακινητοποιήσει αμέσως το λεωφορείο και άνοιξε γρήγορα τις πόρτες προκειμένου να αποβιβαστούν και με ασφάλεια τα παιδιά και να μην επικρατήσει πανικός.
Στο σημείο της πυρκαγιάς μετέβησαν 7 οχήματα με 16 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Το διώροφο τουριστικό λεωφορείο στο οποίο εκδηλώθηκε η φωτιά, είναι από την Αθήνα και μετέφερε 67 μαθητές και 4 καθηγητές του 3ου λυκείου Γλυφάδας.
Στο σημείο έσπευσαν 7 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών.
Σύμφωνα με τα όσα μας είπαν από την Πυροσβεστική της Πάτρας, όλοι οι επιβαίνοντες πρόλαβαν να κατέβουν από το λεωφορείο, στο οποίο εκδηλώθηκε η πυρκαγιά και είναι καλά στην υγεία τους.
Στο σημείο, στην περιμετρική, στο ύψος της Οβρυάς, στο ρεύμα προς Αθήνα μετέβη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον οδηγό του λεωφορείου που αισθάνθηκε αδιαθεσία.
Από την φωτ. στο σημείο της πυρκαγιάς, φαίνεται να έχει καεί το πίσω τμήμα του λεωφορείου.

Πυρκαγιά έχει εκδηλωθεί σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πατρών, σε διώροφο τουριστικό λεωφορείο στην Περιμετρικής στον κόμβο της Οβρυάς Πατρών στο ρεύμα προς Αθήνα.
Στο σημείο έχουν ειδοποιηθεί και σπεύσει άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής.
Το περιστατικό συνέβη στις 18.30 το απόγευμα.
Νεότερα σε λίγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου