Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Πρωταθλητής Ευρώπης στο πόλο ο Ολυμπιακός (Φωτογραφίες)

Πρωταθλητής Ευρώπης στο πόλο στέφθηκε ο Ολυμπιακός.

Με μία συγκλονιστική εμφάνιση και κορυφαίους τους Πάβιτς και Φουντούλη, ο Ολυμπιακός νίκησε 9-7 την Προ Ρέκο στον τελικό του final-8  της Γένοβας και κατέκτησε πανάξια το Champions League στην υδατοσφαίριση, για δεύτερη φορά στην ιστορία του.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-3, 3-2, 2-1

Ολυμπιακός (Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 4, Νικολαΐδης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Μουρίκης, Γούνας 1, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 1, Γαλανόπουλος
Προ Ρέκο (Βουγιασίνοβιτς): Τεμπέστι, Ντι Φούλβιο 2, Μάντιτς 1, Αλεσιάνι 1, Μολίνα 1, Μποντέγας, Ίβοβιτς 1, Ετσενίκε 1, Φιγκάρι, Φιλίποβιτς, Αϊκάρντι, Τζίτο, Βολάρεβιτς


 Συγχαρητήρια Γ. Βασιλειάδη
Συγχαρητήρια στην ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού έδωσε με ανάρτησή του στο twitter ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.
«Ο Ολυμπιακός έγραψε ακόμη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού πόλο κατακτώντας για 2η φορά την κορυφή της Ευρώπης. Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά του Θ. Βλάχου για το σπουδαίο αυτό επίτευγμα & ευχές να συνεχίσει αυτή η ομάδα να κρατά ψηλά τη σημαία της Ελλάδας στην Ευρώπη», επισημαίνει στην ανάρτησή του ο κ.Βασιλειάδης.






 ΠΗΓΗ kathimerini

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου