Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Παραιτήθηκε από τους ΑΝ.ΕΛ. η Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Την απόφασή της να ανεξαρτητοποιηθεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων γνωστοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης (17/01/2019) η υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Η κυρία Χρυσοβελώνη ανακοίνωσε την απόφασή της, μέσως επιστολής της στον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ., Πάνο Καμμένο.
Στην επιστολή της, η υφυπουργός αφήνει βαρύτατες αιχμές για τη συμπεριφορά του κ. Καμμένου απέναντι τόσο στην ίδια όσο και κατά των συναδέλφων της στο κόμμα.
«Από σήμερα παύω να αποτελώ μέλος του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Η θέση μου είναι πως οι προσωπικές σας επιλογές για θέματα που αφορούν κρίσιμα ζητήματα της χώρας μας, την πορεία της κυβέρνησης καθώς και η ατομική σας συμπεριφορά, ιδίως αυτή έναντι των συναδέλφων και εμού, δεν μου αφήνουν κανένα περιθώριο», αναφέρει - μεταξύ άλλων - στην επιστολή της η κυρία Χρυσοβελώνη.
«Οι δρόμοι μας στην πολιτική χωρίζουν διότι απλώς διαφωνούμε, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Οι επιλογές μας θα κριθούν από τους πολίτες, αλλά πρωτίστως τη συνείδησή μας. Καλή μεν η φιλία, φιλτάτη δε η αλήθεια», επισημαίνει η υφυπουργός Εσωτερικών.
Πάντως, η υφυπουργός Εσωτερικών ευχαριστεί τον κ. Καμμένο για την «κοινή πολιτική συμπόρευση και συνεργασία, καθώς και για τις φορές που μου προτείνατε την ανάληψη συγκεκριμένων πολιτικών καθηκόντων».
Η επιστολή παραίτησης της Μαρίνας Χρυσοβελώνη προς τον Πάνο Καμμένο:

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «διαζυγίου»

Είναι αλήθεια πως εδώ και αρκετό καιρό το κλίμα ανάμεσα στην κυρία Χρυσοβελώνη κα τον κ. Καμμένο ήταν ιδιαίτερα ψυχρό.
Λίγο προτού ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. ανακοινώσει την παραίτησή του από τον υπουργείο Εθνικής Άμυνας, η υφυπουργός Εσωτερικών αποφάσισε να μην παραστεί στη συνεδρίαση της Κ.Ο. Αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
Και τούτο γιατί η κυρία Χρυσοβελώνη υποστήριξε σε γραπτή της δήλωση τα εξής: «Δεν ενημερώθηκα εγκαίρως για τη συνεδρίαση του κόμματος. Όταν προσκλήθηκα τηλεφωνικά δεν μου γνωστοποιήθηκε η ατζέντα και συνεπώς δεν θα έχω την δυνατότητα να συνεισφέρω θετικά»

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου