Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Ο Πρόεδρος των Σκοπίων υποσκάπτει το Προσύμφωνο - Ο ελληνικός λαός ενάντια στη κυβέρνηση

Ο Πρόεδρος των Σκοπίων υποσκάπτει το Προσύμφωνο
Του Ν. Λυγερού

Από τη στιγμή που ο Πρόεδρος των Σκοπίων δεν υπογράφει διατάγματα που έχουν εγκριθεί από το σκοπιανό κοινοβούλιο, το ερώτημα είναι ποια είναι η αξία του. Επίσης πρέπει να παρατηρήσουμε ότι μερικά από αυτά έχουν ήδη καταστεί εκπρόθεσμα και το ίδιο ισχύει και για τους νόμους, από τη στιγμή που έχει παραβιαστεί το όριο που απαιτείται για την υπογραφή του Προέδρου. Έτσι παρόλο που ο Πρόεδρος της Ελλάδας βιάστηκε να υπογράψει το Προσύμφωνο των Πρεσπών επειδή ακολούθησε τυφλά τη θέληση της κυβέρνησης, τώρα είναι εκτεθειμένος με την άρνηση του Προέδρου των Σκοπίων να κάνει το ανάλογο.
Έτσι όσοι πιστεύουν ότι το Προσύμφωνο ενισχύεται νομοθετικά από την πλευρά των Σκοπίων κάνουν λάθος και μάλιστα σε πρακτικό επίπεδο. Αντιθέτως βλέπουμε ότι ο ίδιος ο Πρόεδρος των Σκοπίων υποσκάπτει το Προσύμφωνο των Πρεσπών διότι δεν θεωρεί ότι λύνει το πρόβλημα.
Έτσι όσοι μιλούσαν για σταθεροποίηση της περιοχής μόνο αυτό δεν έχει γίνει κι αντιθέτως όλοι τρέχουν να σώσουν μια κατάσταση που δεν είναι ούτε δίκαια ούτε βιώσιμη, όσο και να χτυπιέται η κυβέρνηση στην Ελλάδα. Για αυτό είναι σημαντικό να προετοιμαστούμε για την ακύρωση του Προσυμφώνου.

Ο ελληνικός λαός ενάντια στη κυβέρνηση
Του Ν. Λυγερού

Στις επόμενες εκλογές δεν θα έχουμε μια κλασική κομματική αναμέτρηση αλλά τον ίδιο τον ελληνικό λαό που θα πάει μετωπικά ενάντια στην κυβέρνηση και σε όσους την υποστηρίζουν ακόμα λόγω φανατισμού και μίσους κατά του Ελληνισμού. Δεν πρόκειται ν' αφήσει ούτε ένα υποψήφιο το κυβερνητικό κόμμα να πάρει μια μεγάλη πόλη, διότι έχει αηδιάσει με όλα αυτά τα πολιτικά κόλπα. Αυτή η κυβέρνηση μειοψηφίας με ανεύθυνους υπουργούς, διότι δεν μπορούσε να βρει κανένα ικανό άνθρωπο που να έχει αυτή την ιδεολογία, δεν έχει μέλλον αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αλλά ο ελληνικός λαός δεν θέλει ούτε το ίχνος του περάσματος από την εξουσία. Τίποτα δεν πρέπει να μείνει από τα μἐτρα που είναι ενάντια στον Ελληνισμό. Δεν θέλει ο ελληνικός λαός να έχει το στίγμα αυτής της πολιτικής κατάντιας που είναι έτοιμη να υπερασπιστεί κάθε δικτάτορα της Κούβας ή της Βενεζουέλας, μόνο και μόνο λόγω ιδεολογίας.Ο ελληνικός λαός θα δώσει μάχη ενάντια σε μια εκφυλισμένη μορφή σταλινισμού που ήθελε να πάρει την εκδίκησή του, ενώ έχει καταρρεύσει παντού στον κόσμο. Και δεν πρόκειται να είναι ο Ελληνισμός που θα αφήσει αυτή τη σκιά να καταπατά ακόμα και τα Δικαιώματα της Ανθρωπότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου