Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Οι φανατικοί της κυβέρνησης - Οι ελληνικές δυνάμεις

Οι φανατικοί της κυβέρνησης
Του Ν. Λυγερού


Όταν οι φανατικοί της κυβέρνησης μας εξηγούν ότι πρέπει να παραμείνουμε ουδέτεροι πάνω στις κυβερνητικές αποφάσεις είναι γελοίο, διότι βρίζουν την ίδια τους τη νοημοσύνη. Κι αν δεν ξέρουν ακόμα ότι ένα προσύμφωνο δεν είναι συμφωνία, ότι μια διμερής σχέση δεν είναι διεθνής συνθήκη κι ότι κανένας δεν δεσμεύει κανένα με μια πράξη που δεν είναι συνταγματική, δεν φταίει ο ελληνικός λαός. Αν ήταν οι ίδιοι ουδέτεροι, δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το στάδιο. Αλλά αυτή η ιδεολογική εμμονή που τους χαρακτηρίζει και η προσπάθεια να εκδικηθούν
την ιστορία που δεν έχει την πορεία που ήθελαν, τους ανάγκασε να κάνουν κινήσεις τόσο απαράδεκτες για τον Ελληνισμό που προκάλεσαν την αντίσταση του ελληνικού λαού, ο οποίος δεν φοβάται κανένα κυβερνητικό σχήμα από όποια κυβέρνηση κι αν είναι. Επίσης πρέπει να ξέρουν ότι ο Ελληνισμός ποτέ δεν στάθηκε ουδέτερος μεταξύ θύματος και θύτη, κατά συνέπεια δεν πρόκειται να το κάνει για την ίδια του την ιστορία όσο και να το θέλουν. Διότι ο φανατισμός έχει και αυτός τα όρια του με τις εκλογές.

Οι ελληνικές δυνάμεις
Του Ν. Λυγερού


Οι ελληνικές δυνάμεις είναι όσες αντιστέκονται στη βαρβαρότητα της κυβέρνησης, που νομίζει ότι εκβιάζοντας ανθρώπους με κάθε τρόπο, θα καταφέρει να επιβάλει τις ιδεολογικές της θέσεις, ακόμα και αν αυτές λειτουργούν ενάντια στον Ελληνισμό, επειδή δεν σέβονται την ιστορία. Ο ελληνικός λαός πιστεύει στις αρχές μόνο όταν αυτές ακολουθούν τις αξίες του κι όχι βέβαια όταν τις αμφισβητούν ή τις ανατρέπουν. Διότι δεν είμαστε του Κρέοντα όσο ισχυρός κι αν είναι, και παραμένουμε τα παιδιά της Αντιγόνης. Υπάρχουν άγραφοι νόμοι που πρέπει να τηρήσει κάθε κυβέρνηση κι ένας από αυτούς είναι να σέβονται την Ιστορία, όχι επειδή είναι δική μας, αλλά επειδή είναι η Ιστορία της ίδιας της Ανθρωπότητας. Διότι ο Ελληνισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ανθρωπότητας. Έτσι όσο και να τον μισεί η ιδεολογία της κυβέρνησης δεν πρόκειται να κάνει τίποτα, διότι θα έχει πάντα εναντίον της τις ελληνικές δυνάμεις, που δεν έχουν μάθει ούτε να γονατίζουν ούτε να σκύβουν το κεφάλι. Κατά συνέπεια καλό είναι να το ξέρει αυτή η ιδεολογία, διότι ποτέ δεν την αποδεχτήκαμε στην πατρίδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου