Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

“Καταριέμαι την Αυστρία”! Ερντογάν θυμήσου τη Βιέννη, το τρις εξαμαρτείν…

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρέτζεπ Ταγίπ Ερντογάν,αναφερόμενος στην Αυστρία που τις προηγούμενες μέρες σήκωσε την σημαία του Ισραήλ στο κτίριο της πρωθυπουργίας, είπε ακριβώς τα εξής: “Το κράτος της Αυστρίας που σήκωσε την Ισραηλινή σημαία στο κτίριο της πρωθυπουργίας, το καταριέμαι. Προφανώς το αυστριακό κράτος επιδιώκει να πληρώσουν οι μουσουλμάνοι για την γενοκτονία που εκείνοι έκαναν στους Εβραίους”.

Αυτά δήλωσε ο Ερντογάν, σύμφωνα με τα Τουρκικά Νέα. Αγκιστρωμένος γενικώς στο δικό του

παίγνιο ο Ερντογάν ξυπνά μνήμες που θα έπρεπε να θάψει βαθιά μέσα του. Όταν με το καλό – ευχόμαστε ταχέως – βρεθεί αγκαλιά με τον “προφήτη” και αρχίσει τα πιλάφια και τις ανταλλαγές παρθένων με τον Σουλεϊμάν τον “μεγαλοπρεπή”, με τον Καρά Μουσταφά και με τα άλλα τουρκάκια, ας τα ρωτήσει αν ακόμα πονούν στον αφεδρώνα τους από τους Αυστριακούς…  Δύο φορές οι Τούρκοι υπέφεραν στην Βιέννη, όπως και στο Βελιγράδι, στη Ζάντα, στο Πετροβαράντιν και σε δεκάδες ακόμα μάχες και αν δεν ήταν ο Λουδοβίκος ΙΔ της Γαλλίας ίσως σήμερα να μην είχες καν την Πόλη υπό κατοχή.

Τώρα αν ο Ερντογάν καταριέται τους Αυστριακούς είναι θέμα που θα εξετάσει η ψυχιατρική. Το σίγουρο είναι ότι οι Βιεννέζοι θα εξακολουθήσουν να τρώγουν τα καταπληκτικά τους κρουασάν που ανακάλυψαν άλλωστε στην πολιορκία της πόλης τους από τους Τούρκους το 1683, θα εξακολουθούν να απολαμβάνουν την υπέροχη πόλη τους και την όμορφη πατρίδας τους γράφοντας – ας είμαστε ευγενείς – στα παλαιά τους υποδήματα τον Ερντογάν και τις ηλίθιες, όπως και ο ίδιος, κατάρες του. Το μόνο που καταφέρνει ο ανιστόρητος Τούρκος είναι να γελοιοποιεί έτι περεταίρω τον εαυτό του και την πατρίδα του. Ο μακαρίτης Πρίγκιπας Ευγένιος μόνο να ζούσε…

ΠΗΓΗ defence-point

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου