Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Και για όσους δεν το ήξεραν… “απειλούμε την Τουρκία”!

«Η Τουρκία είναι «ειλικρινής» όσον αφορά την αναζήτηση πολιτικής λύσης στα υπάρχοντα προβλήματα με την Ελλάδα στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, μέσω διαλόγου”!!! Αυτό δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ (Hulusi Akar), μιλώντας σε συνάντηση με τους αρχηγούς των ενόπλων δυνάμεων, σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα Agenzia Nova.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: HELLAS JOURNAL

«Θέλουμε να λύσουμε τα τουρκοελληνικά προβλήματα στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο με ειρηνικά μέσα, μέσω διαλόγου και είμαστε πολύ ειλικρινείς σε αυτό», δήλωσε ο Akar, τονίζοντας ότι η Τουρκία τάσσεται υπέρ των σχέσεων καλής γειτονίας και του διεθνούς δικαίου.
Ωστόσο, παρά τις τουρκικές δήθεν “καλές προθέσεις”, η Ελλάδα συνεχίζει να καταφεύγει σε “προκλήσεις και παράνομες και επιθετικές ρητορικές”, ισχυρίστηκε ο απαράδεκτος Τούρκος υπουργός Άμυνας, επιμένοντας ότι η Άγκυρα αναμένει από την Αθήνα να το τερματίσει “το συντομότερο δυνατό”.

Οι «απειλές» κατά της Τουρκίας συνεχίζονται ακόμη και σε μια εποχή που η Άγκυρα αντιμετωπίζει τεράστιες δασικές πυρκαγιές σε αρκετές περιοχές του νότου της χώρας, ισχυρίστηκε ψευδέστατα ο υπουργός, δηλώνοντας ότι «αυτό δεν είναι σύμφωνο με τις σχέσεις καλής γειτονίας ή διμερών, ούτε με τη συνεργασία μας στο ΝΑΤΟ».

ΠΗΓΗ defence-point

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου