Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Ν. Χατζηνικολάου για συνέντευξη Μητσοτάκη: Στο βίντεο που βλέπω στο διαδίκτυο έχει πέσει κοπτοραπτική - Ο Πρωθυπουργός μίλησε για τους συγγενείς των θυμάτων με μεγάλο σεβασμό (video)


Ο Νίκος Χατζηνικολάου μιλώντας στην εκπομπή του στον Real FM επιβεβαίωσε την καταγγελία που έκανε νωρίτερα και μέσω Twitter για «κοπτοραπτική «στη χθεσινή συνέντευξη που του έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος και εκδότης τόνισε ότι «η ερώτησή του έχει κοπεί στη μέση» ενώ «και η απάντηση είναι μισή λείπει από την απάντηση» ενώ σημείωσε ότι «ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στους συγγενείς των θυμάτων με ιδιαίτερο σεβασμό».

«Ν. Χατζηνικολάου: Πρέπει να σας πω για τη χθεσινή συνέντευξη ότι στο βίντεο που βλέπω στο διαδίκτυο έχει πέσει κοπτοραπτική, δηλαδή ερώτησή μου έχει κοπεί στη μέση.

Επίσης και η απάντηση είναι μισή. Λείπει από την απάντηση στην οποία αναφέρεται ο Πρωθυπουργός στους συγγενείς των θυμάτων με ιδιαίτερο σεβασμό…

Προτρέπω να δουν ολόκληρη την ερώτηση και ολόκληρη την απάντηση πριν βγάλουν τα συμπεράσματα τους.

Α . Δελατόλας: Ήταν μία ερώτηση με δύο σκέλη. Το πρώτο αφορούσε την κατάσταση στα τρένα, όπου εκεί ήσουν επικριτικός, όπου εκεί ο Μητσοτάκης φαίνεται να ακουμπάει τον όρο εργαλειοποίηση για τα κόμματα της αντιπολίτευσης… Το συμπέρασμα βγαίνει αν ακούσεις ολόκληρη την ερώτηση και απάντηση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου