Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Πτώση Canadair: Η απάντηση Λιβάνιου στη "μονταζιέρα της χυδαιότητας" για τις δηλώσεις του (video)


Με μια ανάρτηση στο Twitter, ο Θοδωρής Λιβάνιος δημοσίευσε ολόκληρο το βίντεο της ομιλίας του, κάνοντας λόγο για "μονταζιέρα της χυδαιότητας".

Στην αναφορά του από το βήμα της Ολομέλειας, ο κ. Λιβάνιος χρησιμοποίησε την φράση "δυστυχώς ή ευτυχώς η ζωή συνεχίζεται" για να ολοκληρώσει την ομιλία του, ευχόμενος παράλληλα να είναι όλα καλά, καθώς ακόμα δεν είχε γνωστός ο θάνατος των δύο πιλότων.

Ο αναπληρωτής Υπουργός δήλωσε συγκλονισμένος από το βίντεο της συντριβής του Canadair, ενώ είπε παράλληλα ότι ως κάτοικος Ελευσίνας γνωρίζει πολλούς πιλότους και τις οικογένειές τους.

"Το είδα το βίντεο και είναι απίστευτο. Δυστυχώς ή ευτυχώς η ζωή συνεχίζεται, οπότε επιστρέψετε μου να σας μιλήσω για το νομοσχέδιο" είπε χαρακτηριστικά, με την τελευταία φράση να απομονώνεται στα social media και χρήστες αλλά και εκπροσώπους κομμάτων να κατηγορούν τον κ. Λιβάνιο για κυνισμό.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Λιβάνιος δημοσίευσε ολόκληρο το βίντεο της ομιλίας του, κάνοντας λόγο για "μονταζιέρα της χυδαιότητας".

"Οι στιγμές είναι τραγικές για να αφιερώσει κανείς έστω και μια φράση για την ενσυναίσθηση που λείπει από όσους βρίσκουν το κουράγιο να ρίξουν λάσπη εκμεταλλευόμενοι την ανθρώπινη απώλεια. Ολόκληρη η δήλωση, χωρίς τη μονταζιέρα της χυδαιότητας", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου