Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Πήγε στα δικαστήρια τον σύντροφο της-Δεν την είχε μεταφέρει στο... αεροδρόμιο και έχασε συναυλία


Ένα δικαστήριο της Νέας Ζηλανδίας απέρριψε την αξίωση μιας γυναίκας εναντίον του τότε συντρόφου της, ο οποίος δεν την πήγε στο αεροδρόμιο, με αποτέλεσμα να χάσει την πτήση της πριν από μια συναυλία με φίλους.

Κατηγόρησε τον φίλο της εκείνη τη στιγμή ότι φέρεται να παραβίασε ένα «προφορικό συμβόλαιο» στο οποίο φαίνεται να είχε συμφώνησε προκειμένου να την πάει στο αεροδρόμιο, να μείνει στο σπίτι της και να προσέχει τα σκυλιά της.
Σύμφωνα με ένα νομικό έγγραφο που δίνει μόνο τα αρχικά του αιτούντος και του εναγόμενου, η γυναίκα (CL) είπε ότι ζήτησε από τον φίλο της (HG) να την παραλάβει από το σπίτι της και να την πάει στο αεροδρόμιο μεταξύ 10:00 και 10:15 π.μ.
Αλλά απέτυχε να το κάνει, είπε στο New Zealand’s Disputes Tribunal, το οποίο ασχολείται με μικροαπαιτήσεις έως και 30.000 $ (£14.529).
Ως αποτέλεσμα, η CL είπε ότι έχασε την πτήση της και έπρεπε να πληρώσει τον λογαριασμό για πρόσθετα έξοδα, συμπεριλαμβανομένου του ταξιδιού την επόμενη μέρα και της τοποθέτησης των σκύλων της σε ένα ρείθρο.
Στον ισχυρισμό της, συνέχισε περιγράφοντας τις λεπτομέρειες της ταλαιπωρίας που αντιμετώπισε, συμπεριλαμβανομένων των δαπανών για μια υπηρεσία μεταφοράς προς το αεροδρόμιο.
Το ζευγάρι ήταν σε σχέση για εξήμισι χρόνια μέχρι τη διαμάχη.
Πριν από την απόρριψη της υπόθεσης, το δικαστήριο εξέτασε εάν ο φίλος της γυναίκας είχε συνάψει συμβόλαιο για να την πάει στο αεροδρόμιο και να φροντίσει τα σκυλιά της…

ΠΗΓΗ https://eleftherostypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου