Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Δένδιας: Συζήτησε για τις δορυφορικές επικοινωνίες των ΕΔ με τον Υπουργό και τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης


Με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου και τον υφυπουργό Κωνσταντίνο Κυρανάκη συναντήθηκε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Δημήτριος Χούπης και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας Αντώνης Οικονόμου. Στο επίκεντρο των συνομιλιών βρέθηκαν θέματα δορυφορικών επικοινωνιών των Ενόπλων Δυνάμεων, «που αποτελούν σημαντικό τμήμα της «Ατζέντας 2030″», έγραψε σχετικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο «Χ» ο κ. Δένδιας.

Αναλυτικά όσα είπε ο ΥΕΘΑ:

«Συναντήθηκα σήμερα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Δημήτριου Χούπη και του Γ.Γ. του ΥΠΕΘΑ Αντώνη Οικονόμου, με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου και τον Υφυπουργό Κωνσταντίνο Κυρανάκη, με τους οποίους και συζητήσαμε για θέματα δορυφορικών επικοινωνιών των Ενόπλων Δυνάμεων, που αποτελούν σημαντικό τμήμα της «Ατζέντας 2030». Η απόκτηση δορυφόρου για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας αποτελεί έναν μεγάλο στόχο, για την επίτευξη του οποίου υπάρχει συνεχής συνεργασία με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης».

Φωτογραφία ΥΕΘΑ

ΠΗΓΗ https://www.onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου