Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Νότης Σφακιανάκης: "Μακάρι να σας βάλουν τελεία αλήτες"(Βίντεο)

Από το cosmo.gr

Ο Νότης Σφακιανάκης μας έχει συνηθίσει να τα λέει "έξω από τα δόντια." Έτσι σε πρόσφατη συνέντευξή του τόνισε πως αν πάει κάποιος να του κόψει το ρεύμα, θα τον τουφεκίσει!
Μιλώντας στη Φαίη Σκορδά, ο άρχοντας του λαϊκού τραγουδιού είπε, απευθυνόμενος στους πολιτικούς πως "μακάρι να σας βάλουν τελεία, κερατάδες, αλήτες. Τελεία χρειάζεστε, να μην υπάρχετε ως κόμματα. Να πάψετε. Δηλαδή, τη καταστροφή που έχετε κάνει δεν σας τη συγχωρέσουν οι επόμενες γενιές ποτέ. Θα σας βάλουν στο μαύρο κατάστιχο, θα σας διαολοστέλνουν και εσάς και τα παιδιά σας, ες αεί. Να το γνωρίζετε, τομάρια ελεεινά."

 
Είχε δηλώσει και στο παρελθόν πως δεν θα πληρώσει το χαράτσι ενώ τώρα εξήγγειλε ότι αν πάει κάποιος να του κόψει το ρεύμα, θα τον τουφεκίσει αν δεν φύγει!
"Να πληρώσω κάτι που δεν χρωστάω. Εσείς το πληρώνετε;" ρώτησε τη Φαίη, η οποία απάντησε ότι αν δεν το πληρώσει θα της το κόψουν κι εκείνος της είπε ότι "Κατάλαβες, τι κάνεις; Είστε ασθενής. Δεν σου κόβουνε κανένα ρεύμα. Δεν έχουν δικαίωμα να σου κόψουν το ρεύμα, είναι παράνομο σου λέω. Πώς θα σου κόψουν το ρεύμα για κάτι που δεν χρωστάς; Όποιος πάει να τους κόψει το ρεύμα, να του κόψουν τα χέρια."
"Θα σας κόψουν το ρεύμα κάτι που δεν χρωστάτε; Δεν χρωστάω, δεν στα δίνω. Πάμε στη δικαιοσύνη."
"Αν έρθουν σπίτι μου να μου κόψουν το ρεύμα, θα τους τουφεκίσω. Αν του εξηγήσω και δεν φύγει, θα τον τουφεκίσω, κάποιος πρέπει να την πληρώσει"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου