Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Συγκλονίζει το άγριο έγκλημα στα ΕΛΤΑ Πειραιά

Συγκλονίζει το άγριο έγκλημα στα ΕΛΤΑ Πειραιά 
Σοκ έχει προκαλέσει το ερωτικό έγκλημα στον Πειραιά, όταν άνδρας σκότωσε εν ψυχρώ συνάδελφό του- υπάλληλο των ΕΛΤΑ, μέσα στο κτίριο των ταχυδρομείων στον Πειραιά.
Το άγριο έγκλημα έγινε περίπου στις 10 το πρωί της Πέμπτης, όταν ο άνδρας, ηλικίας 35 ετών, εισέβαλλε στο υποκατάστημα του Ταχυδρομείου στον Πειραιά, στη συμβολή των οδών Τσαμαδού και Φίλωνος.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας, που εργαζόταν ως διανομέας των ΕΛΤΑ στο Κερατσίνι, μπήκε στο δεύτερο όροφο του κτιρίου, απομάκρυνε έναν υπάλληλο και πυροβόλησε θανάσιμα την άτυχη γυναίκα –με την οποία είχε τρία χρόνια δεσμό- στο κεφάλι, χωρίς να προηγηθεί διαπληκτισμός. Η δολοφονηθείσα, παρά τις προσπάθειες του πληρώματος των ΕΚΑΒ που έσπευσε το σημείο, κατέληξε. 

PEIRAIAS-2
Δράστης και θύμα μέχρι πρότινος εργαζόταν στο κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Κερατσίνι. Ωστόσο η 40χρονη γυναίκα, η οποία ήταν διαζευγμένη με δύο παιδιά, είχε ζητήσει απόσπαση στα ΕΛΤΑ Πειραιά, λόγω καυγάδων που είχε το ζευγάρι.
Αμέσως μετά τη δολοφονία, ο 35χρονος άνδρας συνελήφθη από άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ και της Άμεσης Δράσης, την ώρα που έβγαινε από το υποκατάστημα και οδηγήθηκε ενώπιον των αστυνομικών αρχών, όπου και ανακρίνεται. 
ΠΗΓΗ newsbomb
PEIRAIAS-3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου