Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Τσοχατζόπουλος και ΣΙΑ σε καυγά με τους «Πυρήνες»

Τσοχατζόπουλος και ΣΙΑ σε καυγά με τους «Πυρήνες»
Η διεύθυνση των φυλακών Κορυδαλλού αναγκάστηκε να απομακρύνει δύο από τους κατηγορουμένους από την Α’ πτέρυγα.
Επίθεση-με έντονη φρασεολογία δέχθηκε από τους «Πυρήνες της Φωτιάς» η παρέα του πρώην υπουργού, Άκη Τσοχατζόπουλου στις φυλακές Κορυδαλλού, με αποτέλεσμα η διεύθυνση της φυλακής να αναγκαστεί να απομακρύνει τους επιχειρηματίες Αστέριο Οικονομίδη και Γεώργιο Σαχπατζίδη, από την Α’ πτέρυγα.

Οι κρατούμενοι για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς» αλλά και κρατούμενοι για οικονομικά εγκλήματα της Α’ πτέρυγας «υποδέχθηκαν» με σφοδρές αποδοκιμασίες τους δυο κατηγορουμένους, γεγονός που αιφνιδίασε τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους τις πρώτες ώρες της προφυλάκισης τους.


Έτσι, την επομένη κιόλας ημέρα της κράτησης τους οι αρμόδιες Αρχές αποφάσισαν τη μεταφορά τους για λόγους ασφαλείας και για την αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας των φυλακών στην ΣΤ’ πτέρυγα. Δηλαδή, εκεί όπου κρατούνται ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος καθώς και ο εξάδελφος του Νίκος Ζήγρας.

Η μετακίνηση αυτή ωστόσο δεν αποκλείεται να δημιουργήσει και άλλα προβλήματα, καθώς οι σχέσεις μεταξύ του Άκη Τσοχατζόπουλου και του επιχειρηματία Γιώργου Σαχπατζίδη είναι εχθρικές.

Παρά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας περί μονόκλινου κελιού του Άκη Τσοχατζόπουλου, πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά το μοιράζεται με τον εξάδελφό του Νίκο Ζήγρα ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Δεν αποκλείεται, ωστόσο, ο Νίκος Ζήγρας να μεταφερθεί σύντομα στο Νοσοκομείο κρατουμένων εφόσον η ανάγκη αυτή βεβαιωθεί από τους γιατρούς.

Θεωρείται απίθανο, πάντως, ο Άκης Τσοχατζόπουλος να συναντηθεί με τον χουντικό ισοβίτη Νίκο Ντερτιλή, αν και βρίσκονται στην ίδια πτέρυγα, καθώς ο τελευταίος δεν βγαίνει πια από το κελί του.

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου