Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Πάτρα: Τη λήστεψαν στη μέση του δρόμου - Της άρπαξαν την αλυσίδα από το λαιμό και χρήματα - Αλγερινός και Ρουμάνοι οι δράστες

13.35: Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την επίθεση από τρεις αλλοδαπούς σε βάρος 56χρονης Πατρινιάς με στόχο να την κλέψουν, έχει ως εξής:
Συνελήφθησαν προχθές (18-8-2012) το απόγευμα, στη Πάτρα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 20χρονος Αλγερινός και τρεις υπήκοοι Ρουμανίας (δυο άνδρες και μια γυναίκα), ηλικίας 20, 14 και 29 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίσταση αδικήματα, της ληστείας και της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.


Ειδικότερα οι τρεις άνδρες, ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν με χρήση βίας, από 56χρονη ημεδαπή, μια αλυσίδα που φορούσε και το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ.

Για τη σύλληψη των δραστών, ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις  από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών με αποτέλεσμα τον εντοπισμό των δραστών μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και τη σύλληψη τους.

Παράλληλα οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν και την 29χρονη μητέρα του 14χρονου για παραμέληση της εποπτείας του.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.



9.46: Νέο περιστατικό ληστείας σε βάρος γυναίκας, με τους δράστες να βάζουν στο μάτι τα χρυσαφικά που φορούσε, σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου. Η γυναίκα δέχτηκε την επίθεση τριών νεαρών αλλοδαπών, οι οποίοι την έσπρωξαν και έπεσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο χωρίς να τραυματιστεί.
Οι δράστες της αφαίρεσαν την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό και το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ.
Πρόκειται για μια 56χρονη Ελληνίδα, η οποία ήταν πεζή. Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου.
Η αστυνομία συνέλαβε έναν Αλγερινό 22 ετών και δύο Ρουμάνους 22 και 14 ετών, καθώς και τη μητέρα του 14χρονου για παραμέληση ανηλίκου.
Η αστυνομία τους συνέλαβε άμεσα και ήδη όταν η γυναίκα πήγε στο τμήμα να καταγγείλει το περιστατικό, οι τρεις αλλοδαποί ειχαν προσαχθεί.

ΠΗΓΗ thebest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου