Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΔΕ για τις αγχόνες σε υπουργείο Οικονομικών και Βουλή

Διατάχθηκε ΕΔΕ από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ για τον αστυνομικό ο οποίος "κρεμάστηκε" στις πρόσφατες κινητοποιήσεις έξω από το υπ. Οικονομικών αλλά και τη Βουλή.
Καταγγελία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων για τη διεξαγωγή ΕΔΕ εις βάρος του αστυνομικού ο οποίος κρεμάστηκε συμβολικά έξω από το υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα και έξω από τη Βουλή.
Η καταγγελία των συνδικαλιστών της ΕΛΑΣ κάνει λόγο για “παραλογισμό”.
Στην ανακοίνωσή τους οι αστυνομικοί αναφέρουν:

“Δεν τους προβληματίζουν οι καταστροφικές και απαξιωτικές αποφάσεις που λαμβάνουν, βυθίζοντας τον ένστολο στη φτώχεια, στο άγχος και στην ανασφάλεια, αλλά το γεγονός ότι προσβλήθηκε λέει η "δημόσια αιδώς" από το χάπενιγκ με τις αγχόνες κατά τη διάρκεια της συγκλονιστικής μας πανελλαδικής διαμαρτυρίας στην Πλατεία Συντάγματος, την 6-9-2012! 
Και γι' αυτό πρέπει να ασκηθεί πειθαρχικός έλεγχος για αναξιοπρεπή συμπεριφορά! Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο, εν έτει 2012!”.
Στην ανακοίνωσή της η ΠΟΑΣΥ προσθέτει:
“Με ΕΔΕ, τρομοκρατικές και όποιες άλλες αποφάσεις όχι μόνο δεν κάμπτεται το αγωνιστικό μας φρόνημα, αλλά γίνεται φωτιά και λάβα που καίει στο πέρασμά του όποιον επιχειρεί να διοικήσει με τα φαντάσματα του παρελθόντος...  Ας συνειδητοποιήσουν λοιπόν ότι μόνο μια λύση υπάρχει για να επανέλθει η εργασιακή ηρεμία στα Σώματα Ασφαλείας:
Να πάρουν πίσω την απαράδεκτη αυτή απόφαση και το κυριότερο, να πάρουν πίσω τις περικοπές και να αποκαταστήσουν τώρα το γόητρο των ενστόλων, που βάναυσα έχουν πλήξει με την πολιτική τους στο χώρο μας τα τελευταία χρόνια. Εκεί να αναζητήσουν τις ευθύνες και όχι στον ένστολο που διεκδικεί το δίκιο του!”

ΠΗΓΗ news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου