Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Παναγιωτακόπουλος: Συνεργός στο έγκλημα το ΠΑΣΟΚ

Οξύτατη κριτική στο ΠΑΣΟΚ από τον Γιώργο Παναγιωτακόπουλο, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Κινήματος. Υποστηρίζει ότι η επιλογή του είναι προσβλητική για την ιστορία του.
Την "πλήρη" διαφωνία του με τα μέτρα "που προτείνονται από τους κυβερνητικούς εταίρους", αλλά και "με τη στάση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, που φαίνεται να αποδέχεται τον ρόλο του συνεργού στο έγκλημα που ετοιμάζεται", εξέφρασε με δήλωσή του το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Κινήματος, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.

Ο κ. Παναγιωτακόπουλος υποστήριξε ότι "για το ΠΑΣΟΚ αυτή η επιλογή είναι επιλογή προσβλητική για την ιστορία του και την προσφορά του σε αυτό τον τόπο", "είναι επιλογή μιας ακόμα ρήξης με το προοδευτικό του παρελθόν" και ότι "ίσως να είναι το κύκνειο άσμα της αυτοκαταστροφικής του πορείας".
Υποστήριξε δε ότι "η συμμετοχή σε αυτή την αυτοκαταστροφική και αντιλαϊκή επιλογή επαναπροσδιορίζει τη στάση κάθε εναπομείναντος προοδευτικού μέλους του".
Άσκησε κριτική συνολικά στους συμμετέχοντες στην κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για "υποταγή" τους στις διαθέσεις της τρόικας, "έξω και πέρα από προεκλογικές εξαγγελίες και από προγραμματικές συμφωνίες".
Ειδικότερα, ανέφερε ότι οι εξαγγελίες του κ. Σαμαρά στο Ζάππειο "γίνονται κουρελόχαρτα", ότι οι προεκλογικές εξαγγελίες του ΠΑΣΟΚ "διαγράφονται καθώς αποδεικνύεται για άλλη μια φορά την τελευταία τριετία κατώτερο των περιστάσεων, επιβεβαιώνοντας την απόσταση που το χωρίζει πλέον από τον λαό" και πως η ΔΗΜΑΡ "προσαρμόζει βίαια την πολιτική της ταυτότητα στις απαιτήσεις των δανειστών- εκβιαστών".

ΠΗΓΗ news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου