Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Στη φυλακή για την υπόλοιπη ζωή τους οι δολοφόνοι του Μ. Καντάρη-Πήγαν να τους λιντσάρουν

Να λιντσάρουν τους Αφγανούς δολοφόνους του Μανώλη Καντάρη επιχείρησαν κάτοικοι της περιοχής της Γ' Σεπτεμβρίου, που υπήρξαν γείτονες του άτυχου άνδρα.

Η παρέμβαση της αστυνομίας απέτρεψε τα χειρότερα, την ώρα που, συγγενείς του αδικοχαμένου Μανώλη ξεσποούσαν κατά των δύο Αφγανών, αποκαλώντας τους «φονιάδες».

Αυτή ήταν και η τελευταία (;) πράξη του δράματος, καθώς οι δύο Αφγανοί κατηγορούμενοι για τη στυγερή δολοφονία του 44χρονου Μανώλη Καντάρη στο κέντρο της Αθήνας, καταδικάστηκαν σε ισόβια και 23 χρόνια κάθειρξη ο καθένας από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.


Το δικαστήριο επέβαλε και ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος σε έναν τρίτο κατηγορούμενο, ο οποίος ωστόσο φυγοδικεί.

Ήταν Μάιος του 2011, όταν οι δύο Αφγανοί, μαζί με το φυγόδικο συγκατηγορούμενό τους, κατάφεραν αλλεπάλληλες μαχαιριές στον άτυχο 44χρονο Μανώλη Καντάρη, στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Γ' Σεπτεμβρίου, με σκοπό να του πάρουν τη βιντεοκάμερα που κρατούσε.

Ο Μ. Καντάρης, κάτοικος της περιοχής, είχε κατέβει από το σπίτι του, προκειμένου να πάρει το αυτοκίνητο, για να μεταφέρει την έγκυο γυναίκα του στο μαιευτήριο, καθώς περίμεναν το δεύτερο παιδί τους.


ΠΗΓΗ protothema.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου