Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΖΑΒΑΡΑΣ: Θεωρεί... εκπολιτισμό τα μέτρα της Τρόικας!!!(Βίντεο)

Πραγματικά μία απίστευτη δήλωση έκανε από την Πάτρα ο αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, αρμόδιος για θέματα Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας. Ερωτώμενος από δημοσιογράφους για το πώς βλέπει τα νέα μέτρα που προωθεί η τρόικα και η κυβέρνηση, σχολίασε, μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Αυτά δεν είναι μέτρα πολιτισμού, είναι μέτρα εκπολιτισμού».
Σε δηλώσεις του για τα μέτρα κατά την είσοδο στο Νέο Μουσείο τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι μέτρα αυτά τα οποία στον καθένα δημιουργούν την αίσθηση πως οι στιγμές που ζούμε είναι μοναδικές γιατί όλοι είμαστε υποχρεωμένοι να προσφέρουμε στον κοινό αγώνα για να βγει ο τόπος μας επιτέλους από την κρίση.
Κατεβλήθη προσπάθεια να μην είναι οριζόντια, με την έννοια ότι ήταν οριζόντια τα μέτρα των προηγούμενων κυβερνήσεων» και κατέληξε: «Όλοι μαζί πρέπει να κάνουμε αγώνα δεδομένου ότι έχουμε συναίσθηση όλοι ότι είναι τα μέτρα σκληρά αλλά δυστυχώς όπως κάθε φάρμακο που πρέπει να πάρουμε για να είναι αποτελεσματικό, πρέπει να δράσει με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Αλλά ο σκοπός μας είναι να μπορέσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ανάκαμψη της οικονομίας και είναι βέβαιο ότι αυτά τα μέτρα θα είναι τα τελευταία».

ΠΗΓΗ dete
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου