Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Πρωτοφανές έγκλημα στα δικαστήρια Γυναίκα εκτέλεσε το δολοφόνο του γιου της στην Ευελπίδων

Το νόμο στα χέρια της πήρε μια 37χρονη τσιγγάνα πυροβολώντας και σκοτώνοντας το δολοφόνο του γιου της μέσα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Το πρωτοφανές φονικό συνέβη λίγο μετά τις εννέα και μισή το πρωί στο γραφείο της ανακρίτριας στον πρώτο όροφο του κτιρίου 9 των δικαστηρίων. Ενας 33χρονος τσιγγάνος και ο 25χρονος αδελφός του είχαν οδηγηθεί στο γραφείο της ανακριτρίας για συμπληρωματική κατάθεση, κατηγορούμενοι για το φόνο ενός 14χρονου παιδιού.


Η 37χρονη Αντωνία Κίτσα μητέρα του τσιγγανόπουλου, είχε καταφέρει να περάσει ένα όπλο μέσα στα δικαστήρια. Ανέβηκε στον πρώτο όροφο του κτιρίου 9, πάτησε 15 φορές τη σκανδάλη και σκότωσε τον δολοφόνο του γιου της Γιώργο Θεοδώρου, ενώ τραυμάτισε τον αδελφό του Μανώλη Κίτσα.

Η γυναίκα πυροβόλησε και σκότωσε το δολοφόνο του 14χρονου παιδιού της, μπροστά στα μάτια της ανακρίτριας. Οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν δεκαπέντε κάλυκες από το σημείο των πυροβολισμών.

Η βεντέτα των δύο οικογενειών, ξεκινά από το παρελθόν όταν ο 14χρονος γιος της 37χρονης δολοφονήθηκε από τον άντρα που έχασε σήμερα τη ζωή του μέσα στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Ο γιος της τσιγγάνας είχε πυροβολήσει το γιο του 33χρονου και τον είχε τραυματίσει. Για να πάρει εκδίκηση, ο άντρας που σήμερα οδηγήθηκε κατηγορούμενος στην ανακρίτρια είχε σκοτώσει το 14 χρονο παιδί...

Είναι άγνωστο πώς πέρασε όπλο μέσα στα κτίρια της Ευελεπίδων, δεδομένου ότι όλοι οι εισερχόμενοι στα δικαστήρια περνούν από έλεγχο και τα αντικείμενά τους ελέγχονται από ανιχνευτή μετάλλων.

Νομικοί αναφέρουν στο protothema.gr ότι οι έλεγχοι δεν αρκούν, αφού κάποιος ευρισκόμενος έξω από τον προαύλιο χώρο των δικαστηρίων μπορεί να δώσει όπλο σε κάποιον που έχει περάσει από τον έλεγχο και βρίσκεται μέσα στο συγκρότημα της πρώην σχολής Ευελπίδων.

ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου