Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Ανεξάρτητος ο Κασσής – Αποχώρησε η Μαριλίζα

Αρχισαν τα όργανα στο ΠΑΣΟΚ. Λίγες ώρες μετά τη θυελλώδη έκτακτη συνεδρίαση της ΚΟ ο βουλευτής Μιχάλης Κασσής και η πρώην γραμματέας του κόμματος Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους.

Την αρχή έκανε ο βουλευτής Ηπείρου με δήλωσή του στους τηλεοπτικούς σταθμούς είπε ότι θέτει εαυτόν εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ. «Είμαι ανεξάρτητος βουλευτής πλέον δεν είμαι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, γιατί τη στιγμή που δε συμφωνώ με τα μέτρα αυτά η δήλωσή μου είναι ότι είμαι ανεξάρτητος βουλευτής», ανέφερε χαρακτηριστικά.




Τη σκυτάλη πήρε η πρώην γραμματέας του κόμματος Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου η οποία με επιστολή της προς τον πρόεδρο Ευάγγελο Βενιζέλο ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το ΠΑΣΟΚ. «Παρά τη διαγραφή μου από τον Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα σας και συμμετείχα στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου», σημειώνει στην επιστολή της η κ. Ξενογιαννακοπούλου και προσθέτει: «επειδή το σημερινό ΠΑΣΟΚ δεν με εκφράζει ιδεολογικά και πολιτικά σας δηλώνω ότι δεν συμμετέχω πλέον στις λειτουργίες του».

Την ίδια ώρα, η Αριστερή Πρωτοβουλία σε ανακοίνωση της τονίζει: «Η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ πρέπει να αντιληφθεί ότι δεν υπάρχει μια και μοναδική ανάλυση, ότι δεν υπάρχει μια και μοναδική πολιτική πρόταση. Οφείλει σήμερα να προχωρήσει στη συγκρότηση μιας νέας συλλογικότητας ικανής να σώσει την παράταξη και άρα και τη χώρα. Οφείλει σήμερα να καλέσει όλους όσοι μπορούν να συμβάλλουν στη διαμόρφωση μιας πορείας εξόδου από το αδιέξοδο στο πλαίσιο μιας επιτροπής σωτηρίας της παράταξης με στόχο την αναγέννηση και τον επαναπροσανατολισμό της - μια πανστρατιά».


ΠΗΓΗ real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου