Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΤΡΑ: Ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή και... δεμένη χειροπόδαρα!!!

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών που σκότωσαν την ηλικιωμένη γυναίκα μέσα στο σπίτι της στην οδό Θεμιστοκλέους, έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές.
Η άτυχη γυναίκα, Κωνσταντίνα Κουλούρη, 84 ετών, βρέθηκε νεκρή και δεμένη χειροπόδαρα στο διαμέρισμά της, στον πρώτο όροφο του κτιρίου.
Οι γείτονες δεν την είχαν δει και ειδοποίησαν τον γιο της ο οποίος πήγε στο σπίτι και την βρήκε νεκρή. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, ο δράστης πιθανώς την έπνιξε αφού της είχε δέχει χέρια και πόδια.

Στη συνέχεια διέφυγε από το πίσω μπαλκόνι του σπιτιού που "βλέπει" στον ακάλυπτο και μέσω μιας ράμπας που υπάρχει έγινε πιο εύκολο να πηδήξει στο ισόγειο και να διαφύγει.
Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα, ο θάνατός της προήλθε από ασφυξία, δεν γνωρίζουμε αν από το ότι την φίμωσαν ή επειδή την έπνιξαν με τα χέρια τους οι δράστες. Οι οποίοι μπήκαν στο σπίτι από τον ακάλυπτο αφού υπήρχε και μία ράμπα που συνδέει το μπαλκόνι του διαμερίσματος με την αυλή. 
Γιος της γυναικας είναι ο Γιάννης Κουλούρης, αντιπρόεδρος της Ναυτιλιακών Πρακτόρων Πάτρας και υποψήφιος με την παράταξη του Κώστα Χριστόπουλου. 
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ
Χθες το απόγευμαη άτυχη γυναίκα (σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων) ήταν με την παρέα της στο πεζοδρόμιο αλλά και στη συνέχεια καθόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της. Το πρωί ομως δεν βγήκε (όπως συνήθιζε) και αυτό ανησύχησε τους γείτονες που ειδοποίησαν τον γιο της.

ΠΗΓΗ dete

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου