Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΤΡΑ: Προφυλακίστηκε o Kώστας Αντζουλάτος για εικονικά τιμολόγια ΥΨΟΥΣ 500.000 ΕΥΡΩ - 140 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ... ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ

Στο τμήμα μεταγωγών κρατείται από  το απόγευμα της Τετάρτης ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Κώστας Αντζουλάτος για υπόθεση που αφορά σε έκδοση πλαστών τιμολογίων ύψους 500 χιλιάδων ευρώ.
Ο γνωστός επιχειρηματίας ο οποίος υπήρξε και ευεργέτης του πατριαρχείου και της Μητρόπολης των Πατρών, ενώ είχε με επαφές με πολιτικά πρόσωπα τόσο από το χώρο του ΠΑΣΟΚ όσο και της Νέας Δημοκρατίας σε κεντρικό επίπεδο, κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα και τον ανακριτή.

Κατηγορείται για πλαστά τιμολόγια ύψους 500.000 ευρώ (μετά από συναλλαγή του με κατασκευαστική εταιρεία) ενώ εκκρεμεί η διερεύνηση άλλων δύο τιμολογίων που "ανεβάζουν" το ποσο στο 1,2 εκατ. ευρώ.
Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στην κοινωνία της Πάτρας. Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα ο επιχειρηματίας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα βιωσιμότητας σε πολλές από τις επιχειρήσεις του, ενώ πριν από λίγες εβδομάδες δικαστήριο είχε κηρύξει σε πτώχευση ορισμένες από αυτές, μετά από προσφυγή πιστωτικού ιδρύματος.
Στις επιχειρήσεις του εργάζονται 140 άτομα τα οποία από σήμερα θα αντιμετωπίσουν μεγάλο πρόβλημα.
Ο Κώστας ΑΝτζουλάτος θα παραμείνει στις φυλακές Αγίου Στεφάνου Πάτρας μέχρι να γίνει η δίκη του, ενώ ο δικηγόρος του έχει προσφύγει στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. 

ΠΗΓΗ dete

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου