Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Ζητά 5.000 ευρώ από κάθε πράσινο βουλευτή Το ΠΑΣΟΚ κάνει έρανο για τους απλήρωτους υπαλλήλους του

Χρήματα από τους βουλευτές του ζητάει το ΠΑΣΟΚ για να πληρώσει τους υπαλλήλους του που παραμένουν απλήρωτοι επί 11 μήνες.

Συγκεκριμένα, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης ζήτησε από κάθε βουλευτή να ενισχύσει το κόμμα με το ποσό των 5.000 ευρώ, προκειμένου να πληρωθούν οι εργαζόμενοι. Επίσης κάλεσε τους ευρωβουλευτές του κόμματος να διαθέσουν ο καθένας από 10.000 ευρώ.


Σύμφωνα με τα Νέα, έως την Παρασκευή το πρωί οκτώ βουλευτές κατέθεσαν στο κόμμα την προσφορά τους, ενώ κάποιοι δήλωσαν στην παρούσα φάση αδυναμία να αντεπεξέλθουν.

Το χέρι στην τσέπη για τους υπαλλήλους του ΠΑΣΟΚ έβαλαν και βουλευτές άλλων κομμάτων όπως ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Μάκης Βορίδης, ο υφυπουργός Οικονομικών Νότης Μηταράκης, ο Νίκος Βούτσης και ο Γιώργος Σταθάκης.


Μοίρασε τρόφιμα ο Τομέας Κοινωνικών Κινημάτων και Εθελοντισμού...

Πάντως το ΠΑΣΟΚ αναζητεί την ψυχή του και προσπαθεί να συναντηθεί ξανά με τα αδύναμα κοινωνικά στρώματα που το στήριξαν στο παρελθόν. Μέσα σε αντίξοες πολιτικά συνθήκες αποφάσισε να στηρίξει έμπρακτα τις κοινωνικές υπηρεσίες Δήμων που ζουν με μεγαλύτερη ένταση την απόγνωση και τις δυσκολίες.

Έτσι ο Τομέας   Κοινωνικών Κινημάτων και Εθελοντισμού, με την Γραμματέα του, Αθηνά Δρέττα, ανέλαβε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει  έναν τόνο τρόφιμα τα οποία έχουν ήδη παραδοθεί στους δήμους Ίλιου και Αγ. Βαρβάρας ώστε να διατεθούν από τους ιδίους και με τον τρόπο που εκείνοι αποφασίζουν σε οικογένειες των περιοχών τους.

Οι πρωτοβουλίες θα συνεχιστούν  καθώς το πρόγραμμα του Τομέα  «Κοινωνία σε Δράση» περιλαμβάνει από  δωρεάν μαθήματα μέχρι τράπεζα χρόνου, από εθελοντές που ενδιαφέρονται  να προσφέρουν μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες, δημαγωγία και λαϊκισμούς.

ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου