Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Παπούλιας: Θέλουμε ισχυρό στρατό, δε συνορεύουμε με Βέλγιο και Ολλανδία...

«Η Ελλάδα είναι σε μια στρατηγική γεωγραφική θέση που πρέπει να έχει ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις, δεν συνορεύει με Βέλγιο και Ολλανδία, έχουμε δύστροπους γείτονες και γι’αυτό νομίζω ότι η συνεργασία μας στον τομέα ακριβώς αυτόν που εκπροσωπείτε πολιτικά εσείς, είναι πολύ σημαντικός, ουσιαστικός και ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη στήριξη που δίνει η Γαλλία σε όλους τους τομείς», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας απευθυνόμενος στον Γάλλο υπουργό Άμυνας Ζαν Υβ Λε Ντριάν με τον οποίο συναντήθηκε στην Αθήνα.


«Άλλωστε συνομιλήσαμε και με τον κύριο Πρόεδρο, τον κ.Hollande, και νομίζω ότι συμπέσαμε και υπογραμμίσαμε ότι η συνεργασία μας είναι άριστη και εγκάρδια. Δεν είναι χθεσινή, έχει βαθιές ιστορικές ρίζες και νομίζω ότι μας ενώνουν κοινές πολιτιστικές και πολιτισμικές αξίες, και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό», πρόσθεσε ο κ. Παπούλιας.

«Mεγάλη τιμή, κύριε Πρόεδρε, που σας συναντώ.  Καθυστερήσαμε λιγάκι..., αλλά δουλέψαμε πάρα πολύ καλά (εννοώντας τον Έλληνα υπουργό Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο)», είπε ο Γάλλος υπουργός Άμυνας.

«Αυτό κατάλαβα και εγώ, μάλλον η καθυστέρηση κάτι τέτοιο σημαίνει», απάντησε ο κ. Παπούλιας.

ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου