Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στο Facebook Τι έγραψε ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ν.Δ. στην προσωπική του σελίδα

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στο FacebookΤου Χ.Κ. Λαζαρόπουλου από το newsbomb

Ο πρώην πρωθυπουργός και Επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης παραμένει ενεργητικός παρατηρητής των πολιτικών εξελίξεων διεκδικώντας αναμφισβήτητα τον τίτλο του σύγχρονου "Νέστορα". Παρά την ηλικία του, παραμένει αειθαλής και δραστήριος. Όπως σχολίασε πρόσφατα στο περιθώριο συνέντευξής του στο "Newsbomb.gr" ο γιος του, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μακάρι να είχαν πολλοί τη διαύγεια πνεύματος και το κουράγιο του.

 Τα λεγόμενα του βουλευτή Β' Αθηνών της Ν.Δ. επιβεβαιώνει ο πρώην πρωθυπουργός. Αφού ολοκλήρωσε το βιβλίο του για την περίοδο διακυβερνήσεως της χώρας από το 1990 ως το 1993 (το οποίο σάς παρουσιάσαμε αποκλειστικά και πρώτοι απ' όλους στις 8 Δεκεμβρίου 2012), ο κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης προσπαθεί να ανακαλύψει το διαδίκτυο και ειδικά τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, όταν δεν κάνει δημόσιες εμφανίσεις. Εκτός από το γεγονός ότι αναζήτησε δημοσιεύματα που αναφέρονται στην περίοδο της πρωθυπουργίας του (πολλά από τα οποία έχουν αναρτηθεί από το "Newsbomb.gr"), δημιούργησε προσωπική σελίδα στο Facebook κι έρχεται απευθείας σε επαφή με τους πολίτες.
Μάλιστα την περίοδο που βρισκόταν κλινήρης εξ αιτίας ορθοπεδικού ατυχήματος που είχε τον προηγούμενο μήνα κατά την επίσκεψή του στην Ευρυτανία, ο Επίτιμος είχε την ευκαιρία να αφιερώσει πολλές ώρες στο διάβασμα από το διαδίκτυο και στην αναζήτηση σελίδων με πολιτικό ενδιαφέρον.
Τι έγραψε στην προσωπική σελίδα του
 Δείτε το μήνυμα που έστειλε σήμερα στις 12:56' ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ν.Δ.: "Αν είχα την κρίσιμη εποχή του '90 αυτή τη δυνατότητα επικοινωνίας που μου δίνει το Facebook, πολλά πράγματα θα είχαν πάει καλύτερα. Η υστεροφημία δεν ήταν ποτέ το κίνητρο των πράξεών μου, οι εκδηλώσεις σας όμως, φυσικό είναι, με συγκινούν βαθύτατα και σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου". Δείτε επίσης και τη φωτογραφία - ντοκουμέντο.
 Όταν ο Ψηλός άρχιζε την προεκλογική εκστρατεία το 1989 είχε ζητήσει από τους στενούς συνεργάτες του να έχουν δύο λέξεις στο μυαλό τους. Η πρώτη ήταν "πρωτοπορία" για να αλλάξει η Ελλάδα προς το καλύτερο. Η δεύτερη ήταν το επίρρημα "μαζί" ώστε να επιβεβαιωθεί ο ισχυρός δεσμός της κυβέρνησης με το λαό. Αυτήν την τακτική επιβεβαιώνει ο κ. Μητσοτάκης ως και σήμερα, παραδειγματίζοντας πολλούς νεώτερους πολιτικούς και πειραματιζόμενους ηγέτες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου