Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Καπερνάρος: Τι ανάπτυξη και... κουραφέξαλα; Με τέτοια εθνική οδό θα έπρεπε να ντρέπονται οι πολιτικοί της Αχαϊας

Άστραψε και... βρόντηξε ο δικηγόρος και βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος με το... μαύρο χάλι της Πατρών - Κορίνθου. "Τι ανάπτυξη και κουραφέξαλα... Με τέτοιο δρόμο θα έπρεπε να ντρέπονται οι πολιτικοί της Αχαΐας και όχι να μιλούν για ανάπτυξη", έλεγε το Σάββατο το μεσημέρι, στο περιθώριο του Προσυνεδρίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην Αγορά Αργύρη στην Πάτρα.
Ο κ. Καπερνάρος, ο οποίος εξαιτίας επαγγελματικών του υποχρεώσεων έρχεται συχνά στα δικαστήρια της Πάτρας, σε δήλωση του στην Τηλεόραση του Achaia δεν έκρυψε την οργή του για την κακή κατάσταση του δρόμου και μίλησε ακόμη και για «πολιτικές φάτσες» που τολμούν να μιλούν για ανάπτυξη στην περιοχή όταν η Πάτρα διαθέτει έναν τέτοιο άθλιο δρόμο σύνδεσης με την υπόλοιπη χώρα.

Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είπε ακόμη ότι προτίθεται να καταθέσει ερώτηση στη Βουλή. «Ξέρω δεν θα μου απαντήσουν αλλά εγώ θα το κάνω», είπε φανερά εκνευρισμένος ενώ «στόλισε» και με άλλους χαρακτηρισμούς το πολιτικό δυναμικό της Αχαΐας για την… μακαριότητα με την οποία αντιμετωπίζουν το θέμα της εθνικής οδού.

ΠΗΓΗ thebest.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου