Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Συνελήφθη ύποπτος για τη δολοφονία του 38χρονου στην Πάτρα

Συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου, στον Άγιο Δημήτριο Αθηνών ο Αλέξης Φράγκος, βασικός ύποπτος για την δολοφονία του Πάνου Τσίρκα το περασμένο Σάββατο στην οδό Ανθείας στην Πάτρα και αδελφός του δολοφονηθέντος, έξω από το "Μπιζού", Κωνσταντίνου Φράγκου.

Ο Αλέξης Φράγκος δεν προέβαλε καμία αντίσταση όταν οι άνδρες των ΕΚΑΜ και της Ασφάλειας εισέβαλαν στο σπίτι στο οποίο κρυβόταν. Μαζί του βρίσκονταν και τρία ακόμα άτομα - ένας εξ αυτών Πατρινός, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού- οι οποίοι και συνελήφθησαν για υπόθαλψη εγκληματία και μεταφέρονται και αυτοί στην Πάτρα.


Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει ότι «Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα εντός οικίας στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, μετά από αστυνομική επιχείρηση, 31χρονος ημεδαπός που αναζητείτο για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας, στην Πάτρα, την 20 - 04. 2013. Μαζί του συνελήφθησαν πέντε άτομα για υπόθαλψη». Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες για τους πέντε ακόμα συλληφθέντες εξετάζεται η πιθανή συμμετοχή τους και σε άλλες υποθέσεις, που ερευνά η αστυνομία.


Πηγή: thebest ΚΑΙ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου