Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

«Τύφλα» ο πρόεδρος της Τσεχίας(Βίντεο)

Ούτε όρθιος δεν μπορούσε να σταθεί ο πρόεδρος της Τσεχίας στην διάρκεια επίσημης τελετής. Ο 68χρονος Μίλος Ζέμαν φέρεται να ήταν πιωμένος και να παραπατάει συνεχώς. Αρχικά ακούμπησε σε έναν τοίχο όταν έχασε την ισορροπία του.

Στη συνέχεια δεν μπορούσε να κατέβει τα σκαλιά και ο καρδινάλιος που ήταν παρών επιχείρησε να τον βοηθήσει. Σε όλη τη διάρκεια της τελετής ίδρωνε και προσπαθούσε να σκουπίσει το πρόσωπο του.




Ο ίδιος υποστηρίζει ότι είχε ίωση γι’ αυτό δεν μπορούσε να διατηρήσει την ισορροπία του. Ωστόσο οι φήμες ότι έχει μεγάλη αγάπη για το αλκοόλ πυροδότησε έντονη συζήτηση ότι ο πρόεδρος στην πραγματικότητα ήταν μεθυσμένος.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Τσεχίας, οι πολίτες της χώρας αναρτούν φωτογραφίες τους στον ίντερνετ όπου εμφανίζονται πιωμένοι με σλόγκαν: «Εδώ είμαι άρρωστος με ιό» και «βγαίνω έξω για μία ίωση».

Στην πραγματικότητα το αλκοόλ είναι ένα μεγάλο μέρος της δημόσιας εικόνας του προέδρου που κέρδισε τις εκλογές με την πολυδιαφημιζόμενη όρεξη του για λουκάνικα και ποτό προκειμένου να τον συμπαθήσουν οι ψηφοφόροι των φτωχότερων επαρχιών.
ΠΗΓΗ real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου