Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: 38χρονος έβγαλε τα μάτια της μάνας του και τα έβαλε σε ένα ποτήρι - πήδηξε από το μπαλκόνι για να ξεφύγει από τους αστυνομικούς

Σοκ στην Αγυιά. 38χρονος που πάσχει από ψυχικό νόσημα, επιτέθηκε τις πρώτες πρωϊνές ώρες σήμερα στην 73χρονη μητέρα του και της έβγαλε τα μάτια!
Το περιστατικό συνέβη μέσα στο σπίτι τους και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης επιτέθηκε στη γυναίκα χωρίς λόγο και ενώ βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ
Σύμφωνα με πληροφορίες της έβγαλε τα μάτια με τα χέρια του και τα έβαλε σε ένα ποτήρι, αφήνοντας πίσω του, μέσα στο σπίτι την μητέρα του να σφαδάζει από τους πόνους.
Κάτοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει και πήδηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά. Η γυναικα μεταφέρθηκε στην Οφθαλμολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ρίου ενώ ο άνδρας στην ψυχιατρική.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ: 
 
Συνελήφθη σήμερα (3-7-2013) το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.
Ειδικότερα ο δράστης, ενώ ήταν με την 71χρονη μητέρα του, στην οικία τους στην Πάτρα, της προκάλεσε βαριά σωματική βλάβη (εξόρυξη οφθαλμών), ενώ κατά την άφιξη των αστυνομικών, για να αποφύγει τη σύλληψη, πήδησε από μπαλκόνι πρώτου ορόφου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά.
Η παθούσα μεταφέρθηκε αρχικά με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου – Πατρών, όπου νοσηλεύεται εκτός κίνδυνου.
Ο δράστης διακομίσθηκε αρχικά στο ίδιο Νοσοκομείο και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών στην Ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού  Νοσοκομείου Ρίου – Πατρών, για εξέταση.
 
Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Α΄ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών.

ΠΗΓΗ dete.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου