Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Αποσύρεται η ρύθμιση για το «ποινικό ακαταδίωκτο» των μελών του ΤΧΣ

Οι Γιάννης Κουτσούκος και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος από το ΠΑΣΟΚ είχαν ξεκαθαρίσει προς την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών πως δεν πρόκειται να ψηφίσουν το συγκεκριμένο άρθρο

Την απόσυρση της ρύθμισης που παρείχε το ακαταδίωκτο στα στελέχη του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για ποινικές υποθέσεις, από το πολυνομοσχέδιο  προκάλεσε η πίεση που άσκησε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ τις προηγούμενες ημέρες.


Να σημειωθεί ότι τόσο βουλευτές όπως ο κ. Γιάννης Κουτσούκος όσο και ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είχαν ξεκαθαρίσει προς την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών πως δεν πρόκειται να ψηφίσουν το συγκεκριμένο άρθρο.

Υπο αυτά τα δεδομένα και σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη ρύθμιση αναμένεται να αποσυρθεί και επίσημα τις επόμενες ώρες.

Πέραν αυτού, έντονη κριτική άσκησε το ΠΑΣΟΚ και για την τροπολογία που ενέτασσε τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και τον υπουργό Εθνικής Αμυνας στα κυβερνητικά στελέχη που μπορούν να χρησιμοποιούν τα δύο κυβερνητικά αεροσκάφη με αποτέλεσμα να αναμένεται και σε αυτή την περίπτωση απόσυρση της τροπολογίας.

ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου