Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Τούρκοι με αντιαρματικά στο φουσκοτό στην Χίο. Θρίλερ με... άρωμα τρομοκρατίας!!!

- Το φουσκωτό εντοπίστηκε ανοιχτά της Χίου και μέσα βρίσκονταν δύο αλλοδαποί και δύο Έλληνες
- Οι δράστες είχαν κρύψει στο εσωτερικό του σκάφους από χειροβομβίδες και σφαίρες μέχρι όπλα
- Η αντιτρομοκρατική πραγματοποιεί εφόδους σε σπίτια που βρίσνονται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κόρινθο
- Τι είπαν κατά τη διάρκεια της ανάκρισης οι δύο Κούρδοι και γιατί η υπόθεση χαρακτηρίζεται σοβαρή...

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα όταν οι άνδρες του λιμενικού εντόπισαν ένα σκάφος 7 περίπου μέτρων να κινείται ανάμεσα στην Χίο και τις Οινούσσες. Περιπολικό του λιμενικού έφτασε γρήγορα στο σημείο και το ακινητοποίησε.

Όπλα και εκρηκτικά μέσα στο φουσκωτό
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, στον έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 αντιαρματικοί όλμοι, 4 χειροβομβίδες, 2 πιστόλια, 200 σφαίρες, καθώς και εκρηκτικοί μηχανισμοί. Οι δύο Έλληνες και οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν και το φουσκωτό τους, οδηγήθηκε στο λιμάνι του νησιού.

Κατά την ανάκριση των δύο αλλοδαπών, προέκυψε πως αυτοί ήταν Κούρδοι που ζούσαν στην Τουρκία. Όπως είπαν ζήτησαν από τους δύο Έλληνες να τους μεταφέρουν στην Τουρκία και εκείνοι δέχτηκαν. Όλα αυτά λίγες μέρες μετά τη ''βροχή'' τουρκικών δημοσιευμάτων που ανέφεραν ότι η Ελλάδα έχει δώσει καταφύγιο σε τρομοκράτες για επιθέσεις στην Τουρκία και τις ΗΠΑ.

Η εφημερίδα ''Ζαμάν'' μάλιστα ισχυριζόταν ότι στο κέντρο υποδοχής μεταναστών στο Λαύριο εκπαιδεύονται μέλη του επαναστατικού κόμματος απελευθέρωσης (DHKP/C), το οποίο θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση, με τις ελληνικές αρχές να κάνουν τα στραβά μάτια.
Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής με εφόδους σε σπίτια που βρίσκονται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κόρινθο.
Επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν εντός της ημέρας, για την υπόθεση που θεωρείται από τους αρμόδιους ως ιδιαίτερα σοβαρή..

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΧΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΟΠΛΙΣΜΟ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου