Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Έστειλαν το κεφάλι πρώην ποδοσφαιριστή στη σύζυγό του

Μια αστυνομικίνα στο Ρίο ντε Ζανέιρο βρήκε σήμερα στην είσοδο του σπιτιού της ένα σακίδιο που περιείχε το κεφάλι του συζύγου της, ο οποίος είχε απαχθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Το θύμα, ένας 35χρονος καταστηματάρχης και πρώην ποδοσφαιριστής απήχθη το βράδυ της Δευτέρας ενώ βρισκόταν έξω από το μαγαζί του, κοντά στη φαβέλα Μίνια Ντέουσα στο προάστιο Ρεαλένγκο, στα βόρεια της πόλης. Οι δράστες τον έβαλαν στο αυτοκίνητό του κι εξαφανίστηκαν.


Ακούγοντας θορύβους στην εξώπορτα του σπιτιού της, γύρω στις 6 το πρωί, η σύζυγος του 35χρονου βγήκε έξω και αναγνώρισε το σακίδιο του άνδρα της. «Όταν το άνοιξε, βρήκε μέσα το κεφάλι του» ανέφερε η αστυνομία της πόλης.

Σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο G1, οι δράστες είχαν βγάλει τα μάτια και είχαν ξεριζώσει τη γλώσσα του άτυχου άνδρα.

Όπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η σύζυγος του 35χρονου εργάζεται για τις Ειρηνευτικές Μονάδες της Αστυνομίας (UPP), δηλαδή την υπηρεσία που έχει εγκατασταθεί στις φαβέλες μετά την ανακατάληψή τους, το 2008, από τους εμπόρους ναρκωτικών που τις είχαν υπό τον έλεγχό τους μέχρι τότε.

Οι αρχές αναζητούν τον κορμό του θύματος, καθώς και το αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με την αστυνομία, το έγκλημα ενδέχεται να διαπράχθηκε από εμπόρους ναρκωτικών της Μίνια Ντέουσα ή των παραγκουπόλεων Βίλα Βίντεμ ή Κουράλ. Τα ονόματα του θύματος και της συζύγου του δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα.

ΠΗΓΗ real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου