Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ HARRY LENNIX (ΒΙΝΤΕΟ)

«Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο Alex Jones Show, ο οικοδεσπότης του Σικάγο ραδιο Eric« Mancow »Muller αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός Harry Lennix του είπε ότι είχε προσληφθεί για να εκπαιδεύσει τον Ομπάμα πώς να φαίνεται σαν πρόεδρος μιμούμενος τη συμπεριφορά του και τη γλώσσα του σώματος. Ο Lennix, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σικάγο, έδεινε συχνές διαλέξεις πριν γίνει ηθοποιός, ενώ δίδασκε μουσική και αγωγή του πολίτη στο δημόσιο σχολικό σύστημα του Σικάγο. Ο Lennix είναι γνωστός για το ρόλο του στην πρόσφατη ταινία του Superman Man of Steel.


Ο Muller, ο οποίος γνώριζε τον Ομπάμα στο Σικάγο, πριν γίνει πρόεδρος, δήλωσε ότι ο Lennix του είπε ότι, «Ήταν ο ηθοποιός που προσελήφθει για να διδάξει τον Ομπάμα να γίνει Harry Lennix - δείτε τη μαύρη λίστα και μπορείτε να δείτε τον Ομπάμα - ότι είναι ένας ηθοποιός που τον προσέλαβαν σε μας ως πρόεδρο. ""

Ο Mancow λέει ότι ο Lennix του είπε, "Με μιμήθηκε, με ακολούθησε για χρόνια, και ήθελαν να τον εκπαιδεύσω και να του διδάξω πώς να ενεργήσει .... σαν ένας μορφωμένος Νοτιοαφρικανός της Αμερικής», προσθέτοντας ότι ο Lennix σκέφτηκε ότι ο Obama ήταν «πολύ ηλίθιος» για να μάθει να ενεργεί σαν αυτόν. "

Ο παραγωγός Mancow, ο οποίος είδε επίσης τη συζήτηση, επιβεβαίωσε με ακρίβειά και πρόσθεσε ότι ο Lennix είπε ότι το μόνο πρόσωπο που ξέρει ο Ομπάμα καλύτερα από αυτόν, είναι η Michelle Obama.

Επίσης, αποκάλυψε ότι ο Lennix είπε ότι ήξερε οτι ο Ομπάμα θα είναι πρόεδρος τουλάχιστον από το 1998, αν όχι νωρίτερα.

Οποιοσδήποτε είναι εξοικειωμένος με τη γλώσσα του σώματος και τη γενική συμπεριφορά θα παρατηρήσει την αξιοσημείωτη ομοιότητα ανάμεσα στη συμπεριφορά του και του Μπαράκ Ομπάμα. Καθώς αυτή η φωτογραφία απεικονίζει , ότι οι δύο συναντήθηκαν όταν ο Ομπάμα ήταν γερουσιαστής-το 2005.

Πράγματι, υπήρξε μια συνεχής έκκληση για τον Χάρι Lennix να παίξει τον Ομπάμα σε μια ταινία με τη βιογραφία του λαμβάνοντας υπόψη τις εντυπωσιακές ομοιότητές τους.

Αργότερα, στη συνέντευξη, ο Muller αποκαλύπτει επίσης πώς του είχαν προσφέρει πάνω από $ 9,000,000 δολάρια από μια μεγάλη εταιρεία για μια συμφωνία στο ραδιόφωνο για τρία χρόνια για να "κλίνει προς την κατεύθυνση και την προώθηση του Ομπάμα," αλλά αρνήθηκε κατηγορηματικά την πρόταση.

Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει πώς η συμπεριφορά του Harry Lennix είναι εντυπωσιακά παρόμοια με εκείνη του Μπαράκ Ομπάμα.

Δείτε το βίντεο


ΠΗΓΗ atheatignosi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου