Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Bora Bora: Παράδεισος επί Γης - Δείτε και κλάψτε (επειδή δεν θα πάτε)...

Kάπου εκεί στις αρχές της δεκαετίας του '80, μια παρέα πιτσιρικάδων γόνων καλών οικογενειών της εποχής, ταξίδεψαν μέχρι την εξωτική Bora Bora και όταν επέστρεψαν, μαγεμένοι από αυτό που είδαν αποφάσισαν να φτιάξουν ένα εξαιρετικά πρωτοποριακό κλαμπ για την εποχή, στο οποίο έδωσαν ακριβώς αυτότο όνομα: Βοra-Βοra!
Το κλαμπ επιβίωσε με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο επί 15 χρόνια περίπου σε διάφορα κτίρια, πάντα του Κολωνακίου και ένωσε ανθρώπους έκανε οικογένειες, διέλυσε οικογένειες, έδωσε χαρές και λύπες στα κοριτσόπουλα που έβλεπαν τον "καλό" τους της προηγούμενης νύχτα στην αγκαλιά μιας άλλης, την αμέσως επόμενη...

Τα νησιά αυτά τα έχουν επισκεφθεί ακόμα και σήμερα ελάχιστοι Ελληνες. Ακόμα και στις εποχές του ραγδαία αναπτυσσόμενου νεοπλουτισμού μεταξύ 1998-2006, η Ταϋλάνδη, ο Αγιος Μαυρίκιος και οι "κλασικές" Σεϋχέλλες, όπως και το new entry της εποχής, το Ντουμπάϊ αποτελούσαν κατά κανόνα τους εξωτικούς προορισμούς για τα "δυνατά πορτοφόλια".
Κι όμως ο παράδεισος ήταν αρκετά ανατολικότερα, στα Bora Bora ή ακόμα πιο πέρα στα Φίτζι...
Αλλά είναι λίγο ακριβός: Περί τις 10.000 ευρώ τα αεροπορικά εισιτήρια για δύο άτομα σε οικονομικές θέσεις μαζί με αυτά της επιστροφής και τις πιθανές ενδιάμεσες πτήσεις μεταξύ των νησιών.
Μιάμιση ημέρα για να πας, μιάμιση για να φύγει και μία εβδομάδα για να μείνεις, υπολόγισε διαμονή και φαγητό περί τα 1000 ευρώ την ημέρα, σε ξενοδοχείο 4 αστέρων. Αρα 20.000 ευρώ για δέκα ημέρες για δύο άτομα!
Παρατήρηση: Είστε βέβαιοι ότι έστω και αν πάτε θα θελήσετε να επιστρέψετε; Καλύτερα μείνετε εκεί και κτίστε ένα νέο ελληνικό "γαλαξία" που λέει κι ο Σαββόπουλος. Θα γλιτώσετε και τα 10.000 ευρώ για να ανοίξετε εκεί μια μικρή επιχείρηση...
Δείτε και θα καταλάβετε:






Η Μπόρα Μπόρα (Bora Bora) είναι νησί το οποίο ανήκει στις υπήνεμες νήσους των νήσων Εταιρείας της Γαλλικής Πολυνησίας, μια υπερπόντια γαλλική αποικία στον Ειρηνικό













Η Bora Bora είναι ένα από τα πιο όμορφα και μαγευτικά νησιά στον κόσμο . Αν ψάχνετε ένα ξεχωριστό μέρος για μήνα του μέλιτος ή προορισμό για τέλειες διακοπές με την οικογένειά σας , τότε τα Μπόρα Μπόρα είναι μια ιδανική επιλογή. Το μέρος αυτό ονομάζεται " μαργαριτάρι του Ειρηνικού " χάρη στις παραδεισένιες παραλίες . Η πιο διάσημη παραλία είναι η παραλία Matira .







Matira Beach, Bora Bora Island

Mount Pahia, Bora Bora







The Four Seasons Resort, Bora Bora



Hilton Bora Bora Nui Resort & Spa, Bora Bora


InterContinental Bora Bora Resort & Thalasso Spa, Bora Bora



Le Meridien Rwsort, Bora Bora



Pearl Beach Resort, Bora Bora


Lagoon Resort & Spa, Bora Bora

InterContinental Le Moana Resort, Bora Bora


Hotel Bora Bora

Le Maitai Polynesia Bora Bora

H Bora Bora προσφέρει πολλά διαφορετικά είδη δραστηριοτήτων, όπως snorkeling και καταδύσεις , θαλάσσιο σκι, kite surfing και πεζοπορία στα βουνά.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΗΓΗ defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου