Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Κούρδισσες βγάζουν «αναμνηστική» σε τανκ τζιχαντιστών που κατέλαβαν

Οι Κούρδισσες αντάρτισσες του YPJ (ο στρατός γυναικών του YPG) κατέλαβαν τανκ τζιχαντιστώνκαι βγάζουν όλες μαζί αναμνηστική φωτογραφία.


Το που τραβήχτηκε η εικόνα δεν είναι γνωστό, ούτε πότε. Ωστόσο, κυκλοφόρησε την Τρίτη στο twitter ενώ οι κουρδικές πηγές αναφέρουν αποχώρηση – απώθηση των τζιχαντιστών από την Κομπάνι.
Οι Κούρδισσες αντάρτισσες προκαλούν μεγάλο τρόμο στο Ισλαμικό Κράτος. Οι φανατικοί ισλαμιστές θεωρούν ότι εάν σκοτωθούν από γυναίκα σε μάχη τότε δεν θα πάνε στον παράδεισο ως «μάρτυρες», να απολαμβάνουν τα πιλάφια και τις παρθένες, αλλά επειδή βρήκαν ατιμασμένο θάνατο, θα πάνε στον άλλον κόσμο και θα είναι παλλακίδες των πραγματικών «μαρτύρων».


Όταν, λοιπόν, βρίσκονται αντιμέτωποι με γυναίκες όλος ο ηρωισμός τους που προέρχεται από τη θρησκευτική δεισιδαιμονία εκμηδενίζεται και από μουτζαχεντίν πρόθυμοι να πεθάνουν, το βάζουν στα πόδια και τρέχουν διότι ξέρουν πως δεν θα έχουν κανένα μεταθανάτιο αντάλλαγμα εάν τους πετύχει σφαίρα γυναίκας, το αντίθετο, θα βυθιστούν στην αιώνια κόλαση.


Ποιος το περίμενε ότι οι ίδιες δοξασίες που τους δίνουν θάρρος είναι και η αιτία της μεγαλύτερης δειλίας τους.
ypj
ΠΗΓΗ tribune

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου