Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Τα ΜΥΣΤΙΚΑ του ΠΑΝΟΠΤΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόκειται για μία από τις πολλές ανακαλύψεις του ερευνητή Klaus Dona που έχει κάνει σε όλο τον κόσμο. Αναφερόμαστε στην αποκαλούμενη «Πυραμίδα με το Μάτι» που τα βλέπει όλα (ή Πανόπτη ή Παντεπόπτη Οφθαλμό).

Φυσικά, δεν υπάρχει η δυνατότητα να δούμε και να επεξεργαστούμε το εν λόγω αντικείμενο από κοντά.

Ωστόσο, βασιζόμενοι στις εικόνες που μας δείχνει το βίντεο και στην συνέντευξη που έδωσε ο κύριος Dona στον Bill Ryan, μπορούμε να διατυπώσουμε μερικές αμφιβολίες για κάποια πράγματα αλλά και να διατυπώσουμε προσωπικά συμπεράσματα.



Στην συνέντευξη, λοιπόν, μας μιλάει για ένα πολύ ενδιαφέρον τεχνούργημα που βρέθηκε στο Εκουαδόρ. Εξηγεί πως το «μάτι» είναι ψηφιδωτό και σχολιάζει πως στην πυραμίδα υπάρχουν δεκατρία σκαλοπάτια, όπως ακριβώς και στο χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου, η μεγάλη σφραγίδα των ΗΠΑ.

Αυτό που έχει ιδιαίτερα σημαντικό ενδιαφέρον βρίσκεται στο κάτω μέρος της πυραμίδας. Εκεί υπάρχει ένα ακόμα «ψηφιδωτό από μικρά κομμάτια χρυσού που δείχνουν τον αστερισμό του Ωρίωνα, και κάποια άγνωστη γραφή». Και κάπου εδώ αρχίζουν οι αμφιβολίες.

Η άγνωστη γραφή

Σύμφωνα με τον Klaus Dona, «ο καθηγητής Kurt Schildmann, ο οποίος ήταν ο Πρόεδρος του Γερμανικού Γλωσσολογικού Συλλόγου και γνώριζε τέλεια περισσότερες από 40 γλώσσες κατάφερε να μεταφράσει αυτή τη επιγραφή. Μάλιστα, την ονόμασε προ-Σανσκριτική επειδή», κατά την γνώμη του, «ήταν παλαιότερη από κάθε άλλη γραφή». Η μετάφραση αυτών των τεσσάρων λέξεων που υπάρχουν κάτω από την πυραμίδα είναι «Έρχεται ο Υιός του Δημιουργού».

Η συγκεκριμένη μετάφραση μας έβαλε σε σκέψεις και το ψάξαμε, λίγο βαθύτερα (φυσικά, όσο μας επιτρέπει το video και οι απειροελάχιστες γνώσεις γλωσσολογίας που διαθέτουμε και οι οποίες βασίζονται στην παρατήρηση και μόνο).

Μας κάνει εντύπωση, λοιπόν, πως ενώ η Γραμμική Α (σύμφωνα με τις ταπεινές μας γνώσεις) δεν έχει αποκρυπτογραφηθεί ακόμα, ο κύριος Schildmann κατάφερε να μεταφράσει μία προγενέστερη επιγραφή. Έστω, λοιπόν, ότι το έκανε.

«Την ίδια γραφή», τονίζει ο Klaus Dona, «βρήκαν σε πέτρες στην Κολομβία, στο Ιλλινόις (ΗΠΑ), στο Γκλοζέλ της Γαλλίας, στην Μάλτα, στο Τουρκμενιστάν, στην Αυστραλία και στην Νότια Καλαβρία της Ιταλίας. Πάντα πρόκειται για πέτρες και κεραμικά ή τερακότα, με την ίδια γραφή», ξανατονίζει.

Εάν στην συγκεκριμένη γραφή, που ο γλωσσολόγος καθηγητής Kurt Schildmann την θεωρεί άγνωστη ή προ-Σανσκριτική, δεν βλέπετε κι εσείς, φίλοι μου, ξεκάθαρα, ελληνικά γράμματα της Γραμμικής Α (έστω ομοιότητες), αλλά ακόμα και γράμματα του σύγχρονου αλφαβήτου μας, τότε με συγχωρείτε που σπαταλάω τον χρόνο σας....


Για τον Kurt Schildmann, η προ-Σανσκριτική γραφή που μετάφρασε (τουλάχιστον για την συγκεκριμένη επιγραφή, απ’ όσο γνωρίζουμε) «υπήρξε κάποτε σε όλο τον πλανήτη και θα πρέπει να υπήρξε ένας παγκόσμιος πολιτισμός αρχαιότερος από τον Σανσκριτικό, αρχαιότερος κατά 6.000 χρόνια». Επιπλέον «αυτή η γραφή έχει μια ομοιότητα με την Ινδουιστική γραφή και αυτή των Νησιών του Πάσχα».


Φωτίζοντας με black light, η πυραμίδα γίνεται μπλε,το μάτι λάμπει και μοιάζει σαν αληθινό μάτι, αλλά όχι ανθρώπινο.

Θα πρέπει, εδώ, να θυμηθούμε, ότι ένας άλλος γλωσσολόγος, ο Γερμανός Nors S. Josephson, εντόπισε πολλά ελληνικά γλωσσολογικά στοιχεία στις Πολυνησιακές γλώσσες καθώς και στον αρχαίο πολιτισμό της Νήσου του Πάσχα.

Κατά την γνώμη μας (και χωρίς να είμαστε ειδικοί, επαναλαμβάνω, αλλά μόνο παρατηρητικοί), η επιγραφή στον πάτο της πυραμίδας, έχει πολλές ομοιότητες με την Γραμμική Α, 1700-1550 π.Χ., η οποία είναι Μινωική Γραφή, με άλλα λόγια ελληνική.

Οι ψηφίδες χρυσού του Ωρίωνα

Κατά την ταπεινή μας άποψη, με την ίδια ευκολία που ο Kurt Schildmann μεταφράζει την «άγνωστη» επιγραφή, ο κύριος Klaus Dona συμπεραίνει πως τα χρυσά στίγματα απεικονίζουν τον Ωρίωνα. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν είναι εμφανές διότι, αφενός, λείπουν τα δύο ακριανά αστέρια, αφετέρου δεν υπάρχουν οι αναλογικές αποστάσεις για να σχηματίσουν τον αστερισμό.

Ο κύριος Klaus Dona αφήνει σε μας να συνδέσουμε νοερά τον Ωρίωνα και τις Πυραμίδες, με την συγκεκριμένη πυραμίδα-εύρημα.

Άθελα, τώρα, ο υποσυνείδητος συνειρμός του κάθε ανθρώπου θα θεωρήσει το σύμβολο «θεόσταλτο» ή τέλος πάντων ότι έχει κάποια ανώτερη προέλευση και κατ’ επέκταση εμείς οι άνθρωποι είμαστε κατώτεροι από «εκείνους» που έφεραν ή δημιούργησαν τον συμβολισμό, οπότε στην θέα του συμβόλου (και στις επιβολές του που ορίζονται από την Ν.Π.Τ ή/και τους Illuminati που το χρησιμοποιούν) πρέπει να υποτασσόμαστε.

Μήπως προσπαθούν, επίσης, να δώσουν προϊστορική υπόσταση στον συμβολισμό και, άρα, κύρος στους Illuminati ή και όποιους άλλους (οι οποίοι επιβουλεύονται την παγκόσμια κυριαρχία και) χρησιμοποιούν τον συμβολισμό;

Συμπέρασμα

Αν αποκλείσουμε την πιθανότητα το τεχνούργημα να είναι πλαστό, τότε, μπορούμε απλά να υποθέσουμε –αν θέλουμε να το συνδέσουμε με την Πυραμίδα του Χέοπα, η οποία είναι κόλουρος (δηλαδή, της λείπει η κορυφή)– πως αντί για κορυφή είχε τοποθετημένο ένα «μάτι» ή κάτι που έμοιαζε με «οφθαλμό» και σχετιζόταν με τον «παν-επόπτη οφθαλμό» του ηλιακού αιγυπτιακού θεού Ώρου ο οποίος ταυτιζόταν με τον Έλληνα θεό Απόλλωνα.

Το σύμβολο, στις μέρες μας, λογίζεται ως αρνητικό και κακόβουλο, καθώς το δανείστηκαν οι Illuminati ή όποιοι άλλοι, όπως ακριβώς συνέβη με το αρχαιότατο σύμβολο της Σβάστικας που ταυτίστηκε με τους Ναζί και τον Χίτλερ.


Ο πραγματικός συμβολισμός του, ίσως να βρίσκεται σε έναν άλλο «πανόπτη οφθαλμό» -μία θεωρία που θα προσπαθήσουμε να αναπτύξουμε σε άλλη ανάρτηση.
Πηγή: diadrastiko
 e-rodios.blogspot.gr
ΠΗΓΗ awakengr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου