Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΙΡΟΣ: ΚΡΥΟ, ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΡΟΧΕΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

Βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας την Πέμπτη (27/11), ενώ νωρίς το πρωί θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.
Για αύριο, Πέμπτη (27/11)αναμένονται στα δυτικά νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στα Ηπειρωτικά με πρόσκαιρες βροχές. Από το απόγευμα βαθμιαία τα φαινόμενα θα επεκταθούν ανατολικότερα. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά.

Αττική:
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές, από το απόγευμα οι βροχές θα ενταθούν και τη νύχτα είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ που τη νύχτα θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 8 έως 13 βαθμούς και στα βόρεια και ανατολικά 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλονίκη:
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα γύρω ορεινά. Η θερμοκρασία από 6 έως 10 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη:
Στη Θράκη λίγες νεφώσεις και στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου – Ήπειρος – Δυτική Στερεά – Δυτική Πελοπόννησος
Νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο. Θερμοκρασία από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία – Ανατολική Στερεά – Εύβοια – Ανατολική Πελοπόννησος
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές οι οποίες το απόγευμα θα ενταθούν και τη νύχτα πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Θερμοκρασία από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από αργά το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά τμήματα όπου τη νύχτα είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Θερμοκρασία από 10 έως 16 βαθμούς.
Νησιά ανατολικού αιγαίου – Δωδεκάνησα
Λίγες νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 16 βαθμούς.

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου