Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2014

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ "ΕΥΧΕΣ" Α.ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ "Χριστουγεννιάτικη" πτήση τουρκικού κατασκοπευτικού CN 235 στο Αιγαίο - Οι Τούρκοι δεν υπολογίζουν τίποτα

Προφανώς ο Τούρκος πρωθυπουργός Α.Νταβούτογλου λέγοντας ότι δεν μπορεί να καταλάβει αν βρίσκεται "Ελλάδα ή Τουρκία" εννοούσε ότι έιμαστε ένα πια, και έτσι δικαιολογείται να παραβιάζουν τον ΕΕΧ τουρκικά μαχητικά και κατασκοπευτικά αεροσκάφη, την ίδια στιγμή που τουρκικές κορβέτες-φρεγάτες σουλατσάρουν στο Αιγαίο.
Η εξήγηση είναι απλή θεωρούν την χώρα μας επαρχία του τουρκικού κράτους οπότε ελεύθερα μπαίνουν και βγαίνουν, αφού για αυτούς είμαστε μέρος της τουρκικής επικράτειας.

Χριστούγεννα με πτήση τουρκικού κατασκοπευτικού αεροσκάφους στο Αιγαίο.
Μια πτήση αεροσκάφους CN 235έχει καταγραφεί μέχρι στιγμής,ανήμερα των Χριστουγέννων. Τι επισημαίνουμε ,γιατί ήταν κανόνας τουλάχιστον στις μεγάλε θρησκευτικές εορτές των δύο χωρών στο Αιγαίο να επικρατεί απόλυτη ηρεμία.
Μέχρι και ασκήσεις αποφεύγαμε -και αποφεύγουμε- να κάνουμε στις θρησκευτικές εορτές των Τούρκων. Αντιθέτως η Άγκυρα δεν φαίνεται να έχει πια τις ίδιες …ευαισθησίες.
 Αυτό σε συνδυασμό με την παρουσία του ίδιου του αρχηγού του τουρκικού Ναυτικού στο Barbaros αλλά και τις πληροφορίες που θέλουν το ερευνητικό να “ανηφορίζει” προς τα μέρη μας, έχει προκαλέσει τρόμο στην Αθήνα, που δεν φαίνεται να έχει συνειδητοποιήσει ότι σύντομα θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα προστασία κυριαρχικών δικαιωμάτων.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΗΓΗ defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου