Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΚΟΥΝΙΑΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΙΨΙΟ ΤΟΥ

Σοκ προκαλεί η είδηση που έρχεται από το Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκης, με "πρωταγωνιστή" έναν άνδρα, ο οποίος σκότωσε την αδερφή του, τον κουνιάδο του και το 12χρονο παιδί της οικογένειας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τις αστυνομικές Αρχές, ο 60χρονος εισέβαλε στη μεζονέτα, όπου διέμενε η οικογένεια κρατώντας μαχαίρι και τους έσφαξε, τον έναν μετά τον άλλο.
Στη συνέχεια, ο δράστης πήδηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού, επιχειρώντας να βάλει τέλος στη ζωή του. Ωστόσο, οι πληροφορίες, οι οποίες μέχρι στιγμής είναι συγκεχυμένες, αναφέρουν πως ο 60χρονος δράστης έκανε βουτιά από το μπαλκόνι στη θέα των αστυνομικών, προκειμένου να γλιτώσει τη σύλληψη.

Άνδρες της Αστυνομίας κατάφεραν να συλλάβουν τον 60χρονο, ο οποίος τραυματίστηκε από την πτώση. Ο δράστης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του seleo.gr, ο 60χρονος είναι γιος γνωστού επιχειρηματία.
Αυτή τη στιγμή αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή, όπου εκτυλίχτηκε η οικογενειακή τραγωδία, ενώ διερευνώνται τα αίτια.
Wraiokastro fonoi2
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. πίσω από την τριπλή δολοφονία φέρεται να κρύβονται οικονομικοί λόγοι που είχαν οι δύο άνδρες μεταξύ τους. Ωστόσο, περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα στοχεία που ενδεχομένως προκύψουν από την προανάκριση.
Πηγή φωτογραφιών: seleo.gr

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου