Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Πως οι αεροψεκασμοί εγκλωβίζουν τη σκόνη χαμηλά στην ατμόσφαιρα(Φωτό-Βίντεο)

Στην… “πανδημία” υστερίας κατά της αιθαλομίχλης το 2012, είχαμε γράψει αναλυτικό άρθρο για το πως οι χημικοί αεροψεκασμοί δημιουργούν μια ‘ομπρέλα’ φυλακίζοντας από κάτω ότι κυκλοφορεί στην ατμόσφαιρα


Στο άρθρο μας (προηγούμενο ιστολόγιο) Η αιθαλομίχλη στις μεγαλουπόλεις μας και όλη η αλήθεια γι’ αυτήν  αναλύσαμε τι είναι το smog, γνωστή σε μας ως αιθαλομίχλη, και πως γίνεται συνειδητή προσπάθεια να φορτωθεί αυτή στην καύση των τζακιών, τη στιγμή που κάθε μέρα αμέτρητα αεροπλάνα περνούν στους ουρανούς και γεμίζουν την ατμόσφαιρα με αγνώστου είδους σωματίδια.

Η οποιαδήποτε ρύπανση των πόλεων -από αυτοκίνητα, εργοστάσια, καυστήρες, τζάκια- εγκλωβίζεται κάτω από το στρώμα των αεροψεκασμών το οποίο δημιουργεί μια ‘ασπίδα’ ή αλλιώς ‘ομπρέλα’.
‘Σχέδιο Ασπίδα’ ήταν η αρχική (και παραμένει) πρόθεση των χημικών αεροψεκασμών που σύμφωνα με τις μαρτυρίες του A.C. Griffith, κυβερνητικού υπαλλήλου επί Ρέιγκαν, ξεκίνησαν αρχικά στη Ρωσία ως αντιπυραυλική άμυνα και τηλεπικοινωνίες. Στη συνέχεια,  όπως αναφέρει στη μοναδική συνέντευξη του (μετά από λίγο πέθανε από άγνωστη σε μας αιτία) «εμείς αναγκαστήκαμε να γίνουμε πιο μπάσταρδοι από τους μπάσταρδους (τους Ρώσους)».
4958216_origΌμως όπως γράψαμε και την άλλη φορά, «Τι ασπίδα… τι ομπρέλα… το ίδιο κάνει. Ό,τι εμποδίζει το από πάνω προς τα κάτω, εμποδίζει και το από κάτω προς τα πάνω».
Κι αυτό που παρατηρούμε είναι ότι κάθε φορά που ψεκάζουν όλα εγκλωβίζονται από κάτω από αυτή την ομπρέλα και φυσικά, το ίδιο και η σκόνη από την Αφρική. Μην ξεφύγει κανείς, πρέπει όλοι να την εισπνεύσουν.
Είναι τόσο έντονη δε η συμπίεση της ατμόσφαιρας προς τα κάτω, που δεν είναι λίγες οι φορές, τώρα που το τζάκι μου παραμένει σβηστό, να νιώθω νοτισμένο αέρα να διαπερνά από την καμινάδα και να διαχέεται μέσα από το τζάκι στο δωμάτιο, φυσικά κουβαλώντας ότι βρει στην καμινάδα.
Η Αφρικάνικη σκόνη συνεχίστηκε και σήμερα. Οι εικόνες από το δορυφόρο μόνο οργή μπορούν να προκαλέσουν:
Και πλάι μας στην Ιταλία, όπου η Αίτνα “ξύπνησε” για μια ακόμα φορά χύνοντας λάβα, η εικόνα είναι επίσης απογοητευτική:
Μπαράζ αεροψεκασμών για μερικές μέρες και η σκόνη έκατσε για τα καλά στην ατμόσφαιρα χωρίς τρόπο διαφυγής:
Το project λέγεται: Μείωση και έλεγχος πληθυσμού
Κωδικός αναγνώρισης: Κλιματική Αλλαγή
Blue print: Ατζέντα 21
Αντίμετρα: Ενημέρωση και Αφύπνιση

ΠΗΓΗ nea.allnewz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου