Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Απίστευτο Βίντεο: Ο τυφώνας στην Ταϊβάν σήκωσε από το έδαφος ολόκληρο Jumbo!

Οι ισχυροί άνεμοι η ταχύτητα των οποίων κατά διαστήματα ξεπερνούσε τα 240 χλμ/ώρα αλλά και οι καταιγίδες σκόρπισαν το χάος στη νήσο
Τουλάχιστον έξι άτομα έχασαν τη ζωή τους και περίπου 100 τραυματίστηκαν από το πέρασμα του ισχυρού τυφώνα Σουντελόρ από την Ταϊβάν.


Οι ισχυροί άνεμοι η ταχύτητα των οποίων κατά διαστήματα ξεπερνούσε τα 240 χλμ/ώρα αλλά και οι καταιγίδες σκόρπισαν το χάος στη νήσο, αφήνοντας εκατομμύρια νοικοκυριά χωρίς ρεύμα και προκαλώντας εκτεταμένες καταστροφές.


Μετά από το καταστροφικό πέρασμά του από την Ταϊβάν, ο φονικός τυφώνας έπληξε σήμερα τις νοτιοανατολικές επαρχίες της Κίνας, όπου διατάχθηκε η απομάκρυνση τουλάχιστον 163,000 ατόμων από τις εστίες τους, προκειμένου να μην χαθούν άλλες ανθρώπινες ζωές.

Δείτε παρακάτω ένα συγκλονιστικό βίντεο με την καταστροφική δράση του τυφώνα στην Ταϊβάν. Χαρακτηριστικός της έντασης του καιρικού φαινομένου είναι ο τρόπος με τον οποίο ένα Boeing 747 των κινεζικών αερογραμμών φαίνεται να σηκώνεται σαν φτερό από το έδαφος, στο έλεος των σφοδρών ανέμων.
ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου