Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Άγνωστος άνοιξε πυρ κατά αστυνομικών στα Ιλίσια

Tο πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης τού έκανε σήμα για να τον ελέγξει και εκείνος τράβηξε πιστόλι, πυροβολώντας τρεις φορές προς το μέρος των αστυνομικών - Δεν τραυματίστηκε κανείς - Ο δράστης αναζητείται - Τις εξελίξεις της υπόθεσης παρακολουθεί και η Αντιτρομοκρατική
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Κυριακής όταν άγνωστος άνοιξε πυρ κατά αστυνομικών κατά τη διάρκεια ελέγχου, στα Ιλίσια, κοντά στο ξενοδοχείο Hilton.


Το περιστατικό σημειώθηκε στις 07:30 περίπου το πρωί και όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, λόγω αυξημένων μέτρων στην ευρύτερη περιοχή του ξενοδοχείου όπου διαμένουν οι εκπρόσωποι των δανειστών (Ντέλια Βελκουλέσκο του ΔΝΤ, Ντέκλαν Κοστέλο της ΕΕ Ράσμους Ρεφερ της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και Νίκολας Τζιαμαριόλι του ESM), το πλήρωμα ενός περιπολικού της Άμεσης Δράσης έλαβε σήμα να ελέγξει έναν πεζό ο οποίος θεωρήθηκε ύποπτος και κινούνταν στη συμβολή των οδών Ορμηνίου και Κρουσόβης.

Οι αστυνομικοί από το περιπολικό έκαναν σήμα στον πεζό να σταματήσει, ωστόσο εκείνος τράβηξε πιστόλι, πυροβόλησε τρεις φορές και τράπηκε σε φυγή. Δεν τραυματίστηκε κανείς, ούτε προκλήθηκαν ζημιές στο περιπολικό. Από την ΕΛ.ΑΣ μάλιστα λένε ότι ο ύποπτος δεν σημάδεψε τους αστυνομικούς, αλλά πυροβόλησε στον αέρα.

Στο σημείο των πυροβολισμών πάντως βρέθηκαν δύο κάλυκες - ενώ ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί-. Την υπόθεση ερευνά η Αστυνομία προκειμένου ο δράστης να εντοπιστεί, ενώ τις εξελίξεις παρακολουθεί και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου